Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 14-06-07, 15:03   #1
crocodilus

Stock

Default sfaturi pentru incepatori

Tocmai m-am inregistrat si eu pe acest forum de unde pot sa spun ca incep sa aflu cat mai multe dar acuma as vrea sa aud si eu ceva pareri si sfaturi pentru soferii incepatori, de exemplu cum as fi si eu, am permisul din febroarie 2007 si imi place foarte mult sa conduc, nu imi place sa ma dau in spectacol cu masina, nu detin masina proprie, ( o mai prind pe a lu tata din cand in cand - oltcit- ), nu merg cu viteza prin oras si nici in afara.
Acuma stiu ca pentru a castiga experienta in ale condusului tre sa conduci tot mai mult dar probabil exista tot felul de mici sfaturi pe care nu as avea sa le stiu pe care altii le-au aflat din trairile personale.
crocodilus is offline   Reply With Quote
Old 14-06-07, 19:25   #2
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]
Default Re: sfaturi pentru incepatori

1. grija mare la femei! daca o masina care merge in fata ta merge prea incet...in cele mai multe cazuri e femeie la volan
2. ca incepator nu iti recomand sa conduci prin bucuresti
3. soferii de taxi au propriul lor cod rutier...asa ca nu e de mirare ca atunci cand ti-e lumea mai draga o masina galbena sa nu-ti acorde prioritate
4. dak ai trecut de un radar...fa din faruri ( eu asa mi-am luat o amenda de ziua mea acum 2 ani).
Old 16-06-07, 02:22   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: sfaturi pentru incepatori

Quote:
Originally Posted by crocodilus View Post
... exista tot felul de mici sfaturi ....
Care le vei gasi aici : https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/30353-sfaturi-secrete-condusului.html
turbojack is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -