Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 16-06-15, 19:20   #1
AWU

Stock

Default Īntrebare autoturisme !

Salutare!
Care ar fi cele mai bune mărci auto de pe glob? Am auzit păreri īmpărţite de peste tot, unii spun că cele nemţeşti (Īn special Mercedes-Benz şi BMW), alţii că cele japoneze sunt "overall" peste celelalte, iar alţii (Īn număr mai mic) spun că cele americane. Nu sunt chiar foarte experimentat īn acest domeniu şi aş dori cāteva păreri, totuşi eu cred că cele mai bune mărci auto sunt cele nemţeşti, sunt fiabile, se găsesc piese relativ repede, costurile de īntreţinere nu sunt foarte mari, au viaţă lungă şi din ce am auzit de la alţi proprietari chiar merită faţă de cele asiatice sau americane, dar poate există şi alte ipoteze. Mai bine un motor pe benzină sau unul pe motorină ? Se merită la maşină cu motor mai mare 3.0 inscrierea pe Bulgaria ? Există vreun risc sau se poate face totul legal, īn siguranţă ? Mulţumesc anticipat celor ce mă vor ajuta, rog fără glume sau mişto-uri, totuşi există oameni care nu se pricep chiar la toate.
Numai bine tuturor !
AWU is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -