Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-05-07, 12:57   #1
Mastermindutz

Stage 3

Mastermindutz's Avatar

Default placute inmatriculare.

jtie careva unde se fac in tara placute de inmatriculare din alea custom??..jtiu ca nu-s legale dar sunt d jmecherie:>
Mastermindutz is offline  
Old 31-05-07, 17:38   #2
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re: placute inmatriculare.

Nu mi se pare ca esti mai interesant cu nimic daca ai numerele departate ( daca la asta te referi)...dar daca spui tu
Cosmin255 is offline  
Old 31-05-07, 18:06   #3
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Tine d gusturi chestia cu numerele,eu sunt pentru.Ne place sa modificam si sa custom'izam cat mai multe la masinile noastre,pt ca prin asta reflectam o parte din personalitatea noastra.Momentan sunt in Dublin/Irlanda iar aici i-ti pozti face numere personalizate fara probleme,si asta nu la politie ci la magazine d piese auto etc.legal.Asta inseamna LIBERTATE.Hai sa lasam si masinile STOK,ca asa a considerat producatorul ca e bine sau de ajuns.Numere personalizate?MASTERMIND!? EU SUNT PENTRU!!!Dar nu sunt legale la noi ..inca.varianta ar fi sa le faci pe PC. iar apoi sa le tziplezi/sertizezi la o firma d articole publicitare/reclame..bafta!
Urban per4mance is offline  
Old 31-05-07, 18:14   #4
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Stok Sucks!!!!!!!
Old 31-05-07, 18:29   #5
Mastermindutz

Stage 3

Mastermindutz's Avatar

jtiu ca nu-s legale....dar daca ejti o persoana cu mashina custom....cam 70-80% din lucrurile p care le faci cu mashina aia nu sunt legale=))).. merci d sfat cred ca asha o sa fac...fac in photoshop un nr klumea si ma duc la o firma de reclama sa mi-l traga la imprimanta si sa-l tzipleze...si il pun eu p-o bucata d plexiglass si gata:>

Viteza este cel mai mare duşman al omului! Dar să nu uităm că cel care fuge din faţa duşmanului e un laş!
Mastermindutz is offline  
Old 31-05-07, 18:32   #6
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

da...hai sa nu ne mai punem numere deloc... sau sa ne punem ambalaje de la prezervative. Numerele alea nu sunt ca sa ti le impopotonezi tu cum vrei. SUnt gandit pentru a recunoaste masina,pentru a putea fi identificata. Ca atunci cand intra un prost in tine si fuge sa poti reclama numarul inregistrat si nu "BOSS" sau mai stiu eu ce.
pHlow is offline  
Old 31-05-07, 18:41   #7
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Ideea e sa costum'izezi literele si cifrele bro' nu sa-ti scri pimp sau mai stiu eu ce ...got it??
Old 31-05-07, 18:47   #8
Mastermindutz

Stage 3

Mastermindutz's Avatar

exact..sau faci numere gen california...sus e numarul prorpiuzis si jos acolo scris ceva jmecher d genu...F..Y...cand te vede ala in oglinda sa puna de-o liniutza automat=)))
Mastermindutz is offline  
Old 31-05-07, 18:48   #9
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Nu mai ganditi ingradit ca au trecut vremurile alea fratilor,sunteti/suntem tineri si trebuie sa vedem lucrurile altfel decat parintii nostrii care au trait in alte vremuri.. Daca astia in Irlanda au considerat ca nu conteaza forma literelor si cifrelor nu au facut-o d prosti ci fiindca nu este nerelevanta.Ne mai trebuie mult sa scapam de mentalitatea da caca mostenita.No offence!!?
Old 31-05-07, 19:03   #10
pHlow

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ce treaba are asta cu mentalitatea invechita? eu sincer imi pun un numar digital. ca sa tin pasul cu tehnologia. si daca se ia politia dupa mine.. le schimb sa nu imi vada numarul si pun "F**k YOU!"
pHlow is offline  
Old 31-05-07, 19:14   #11
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Teoretic asta este un site pt iubitorii de tuning,atitudinea ta este una care chiar nu are nici o treaba cu siteul asta.In idee,daca ai de gand sa te certi sau sa discuti ia contradictoriu cauta alte locuri...se pare ca noi suntem p alta unda.
Old 31-05-07, 19:20   #12
Mastermindutz

Stage 3

Mastermindutz's Avatar

sa jtii ca si asta e o treaba mijto...cu un monitor frumos bagat in bara sa afisheze numarul....prea tare ideea...dar pana atunci uite aici o idee de nr:>
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	inmatriculare.jpg
Views:	194
Size:	115.8 KB
ID:	278835  
Mastermindutz is offline  
Old 31-05-07, 19:20   #13
pHlow

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

una e sa fi iubitor de tuning si alta e sa ai aspiratii ilogice. se prea poate sa gresesc. dar sincer.. nu vad rostul unui numar schimbat. nu isi are rostul. oricum.. . sa isi spuna si altii parerea .
pHlow is offline  
Old 31-05-07, 19:21   #14
pHlow

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Mastermindutz View Post
sa jtii ca si asta e o treaba mijto...cu un monitor frumos bagat in bara sa afisheze numarul....prea tare ideea...dar pana atunci uite aici o idee de nr:>
stiu..ar fi super tare..dar si daca te prinde.. ai pus-o
Eu imi pun cu litere chinezesti s fiu mai smecher :P
pHlow is offline  
Old 31-05-07, 19:23   #15
Mastermindutz

Stage 3

Mastermindutz's Avatar

aa si inca ceva...ash vrea ca sa nu mai existe resctricii la prima litera...cum ar fi O si I nu au voie sa fie prima litera ca cica se confunda cu 1 sau cu 0...dar ce plm..orice om intreg la mine jtie ca vine judetu...2 cifre ...si apoi 3 litere...cum dreq sa confunde prima litera cu cifra...asta e iar o tampenie
Mastermindutz is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -