Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 17-09-14, 13:15   #1
Hasiuc

Stock

Default Detalii si pareri

Buna ziua ! Sunt nou pe forum, defapt mi`am facut cont special pentru a cere pareri, idei, detalii.

Dupa multa chinuiala (asa e in ro) mi`am strans si eu banuti pentru a achizitiona o masina. Am cautat, am cautat, am cautat si am gasit ceva din zona de unde stau un VW Polo 9n, 2002, 1.2 benzina, full electric, neinscrisa (numere rosii), masina in poze arata foarte bine, are 110 mii km.

Acum vine partea in care eu trebuie sa ma decid daca sa o cumpar sau nu , vanzatorul doreste pe ea 1500e , eu zic ca e un pret ok (1400 era si mai ok) . Sa zicem ca ii ok masina, ii dau banii tot. Are programare la RAR pe 13 oct.

Va rog sa imi ziceti , care vreti , care puteti, tot istoricul prin care eu trebuie sa trec sa o inscriu , toate taxele (taxa mediu, taxa inmatriculare, RAR, etc), toate hartiile si actele necesare si daca se merita dupa ce fac suma tuturor sa o achizitionez !

Iar daca o inscriu, sa o inscriu pe mine si asigurarea sa o fac pe mama? sa ma coste mai putin ?

Va rog sa ma ajutati, sunt noob in legatura cu masini , incerc sa invat, mersi !

Last edited by Hasiuc; 17-09-14 at 13:21.
Hasiuc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -