Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-05-07, 18:22   #1
yuly4you

Stage 2

Default Prima Inmatriculare

am si eu 2 intrebari...
prima....
daca acum imi cumpar din germania o calibra, voi putea s-o inmatriculez peste 2-3-4 luni cand vor face astia ceva cu taxa, sau va trebui sa o cumpar in perioada aia? mai exact, daca o cumpar acum, in cat timp trebuie sa o inmatriculez, si caror legi ma voi supune, celor din momentul cand am cumpart-o, sau celor din momentul inmatricularii?
a doua....
daca imi iau masina, iau numere de tzol pe o luna,dupa expirare iau nmere rosii inca o luna, in intervalul ala trebuie sa o si inmatriculez, sau o pot inmatricula si la 2-3 luni de la expirarea numerelor rosii??si de cate ori pot lua numere rosii???
ms
yuly4you is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 20:54   #2
yuly4you

Stage 2

Default Re: Prima Inmatriculare

chiar nu poate sa-mi raspunda nimeni?
Old 03-05-07, 12:34   #3
Alex_VTR

Stage 4

Member of:
[Street Zone]

Te vei supune legilor din momentul inmatricularii iar despre numerele rosii nush ce sa zic cred k poti sa le iei o singura data dar nu cred k ai obligatia sa o inscrii dupa ce itzi expira decat k nu mai ai drept de circulatie
Alex_VTR is offline   Reply With Quote
Old 03-05-07, 12:35   #4
yuly4you

Stage 2

daca ar fi asa cum zici tu ar fi super, adica sa nu am drept de circulatie, lucru normal de altfel....pe mine ma intereseaza s-o pot inmatricula dupa expirarea numerelor rosii......astept si alte pareri....ms mult
- Copyright 2026 4Tuning -