Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 08-01-14, 22:57   #1
marius.necula

Stock

Default masina 2000, ce sa iau?:D:D:D

va salut!
intentionez ca in perioada imediat urmatoare sa imi achizitionez o masina second hand. eu sunt tanar, deci nu stau extraordinar la capitolul finante de aceea bugetul pe care il am este de doar 2000 de euro . intrebarea mea este, ce masina imi recomandati???? eu as vrea o masina cu consum mic si la care de asemenea sa nu fie nici intretinerea foarte scumpa. (as vrea pe cat posibil sa nu apelez la parinti cand am o pb la masina) .....acum eu stiu ca le vreau cam pe toate dar in limta posibilitatilor astept opiniile voastre.

va multumesc anticipat!
marius.necula is offline   Reply With Quote
Old 08-01-14, 23:57   #2
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: masina 2000, ce sa iau?:D:D:D

Iti iei un Golf 3 cu 1200, si de restul il pui la punct din banii tai, si nimeni nu o sa iti mai reproseze ca ti a dat bani sa iti faci masina.
JDV is offline   Reply With Quote
Old 09-01-14, 09:55   #3
marius.necula

Stock

Default Re: masina 2000, ce sa iau?:D:D:D

Quote:
Originally Posted by marius.necula View Post
va salut!
intentionez ca in perioada imediat urmatoare sa imi achizitionez o masina second hand. eu sunt tanar, deci nu stau extraordinar la capitolul finante de aceea bugetul pe care il am este de doar 2000 de euro . intrebarea mea este, ce masina imi recomandati???? eu as vrea o masina cu consum mic si la care de asemenea sa nu fie nici intretinerea foarte scumpa. (as vrea pe cat posibil sa nu apelez la parinti cand am o pb la masina) .....acum eu stiu ca le vreau cam pe toate dar in limta posibilitatilor astept opiniile voastre.

va multumesc anticipat!

ps. am uitat sa mentionez, singurul confort de care as vrea sa ma bucur este aerul conditionat.
marius.necula is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -