Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 10-10-13, 23:32   #1
Ruyuk

Stock

Ruyuk's Avatar

Default Masina adus din America

Am si eu o intrebare.

Vreau sa aduc o masina din America. Se poate? Am mai vazut masini aduse din America dar habar nu am cum.

Vreau sa aduc un Ford Mustang din 2007 dar nu am chef sa il inscriu pe Romania sa platesc taxe imense la motoru ala de 4.0. Deci e vreo alta solutie?

Multumesc
Ruyuk is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 01:08   #2
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Masina adus din America

Pai de ce sa il iei din America, cand poti la fel de bine sa il iei din Europa, si anume Germania, unde piata auto este uriasa.
Daca vrei sa aduci o masina FABRICATA in America o sa iti trebuiasca alte piese la semnalizari, lumini si inca ceva, nu imi mai aduc aminte ce.
Cert este ca cele din america nu sunt identice cu cele din europa.
Daca e totusi sa o aduci, o vei face cu vaporul, unde taxele sunt foarte mari, de oridinul zecilor de mii de euro.
Asa ca, cat dai pe transportul naval si conversia pentru Europa, o inmatriculezi la noi, si iti platesti si taxele.
JDV is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 01:14   #3
Ruyuk

Stock

Ruyuk's Avatar

Nu e adevarat. Acolo pot cumpara BMWuri 525i la $4.000. Aici nu gasesc sub 9.000 EUR.

Am mai adus o Honda acuma ceva timp, am platit doar $2.000 taxa de transport pana la Constanta.

Si chiar daca as cumpara un Mustang din Germania (nu se merita, ma duce mai mult) cum fac cu inmatricularea? Nu am chef sa o inscriu pe Bulgaria, sa faca prostii astia din guvern figuri.
Old 11-10-13, 10:18   #4
daman

Stage 5

daman's Avatar

pai daca ai adus si sti despre ce e vorba de ce mai intrebi cum se procedeaza?
daman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 11:58   #5
Ruyuk

Stock

Ruyuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by daman View Post
pai daca ai adus si sti despre ce e vorba de ce mai intrebi cum se procedeaza?

Da, am adus dar am trimiso inapoi fiindca nu am putut sa o inscriu si nici sa o tin inscrisa pe America, ma gandeam ca poate stie cineva ceva.
- Copyright 2026 4Tuning -