Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

View Poll Results: ce parere aveti despre serviciile Iatsa Campina?
excelente 0 0%
bune 0 0%
acceptabile 0 0%
medii 2 40.00%
slabe 0 0%
proaste 0 0%
execrabile 0 0%
sub nivelul pamantului 3 60.00%
Voters: 5. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 07-04-07, 12:15   #1
alarik

Stage 1

Default Serviciile IATSA Campina !

As vrea sa stiu parerea voastra despre Iatsa campina,cei de pe DN,de la intrare in Campina.Va rog sa postati aici doar experiente personale sau 'povesti' sigure.
Eu o sa ma abtin sa dau detalii despre ce fac magarii aia acolo din motive personale.din punctul meu de vedere aia nu sunt mecanici,mai repede sunt eu cosmonaut.
Si lasand la o parte prostia lor in materie de masini care mi-au demonstrat-o pana acum,fac si manevre cu piesele,discutie la care am asistat din intamplare,moment in care saracii nu stiau ce sa faca la o masina si cik "ah,mai avem una d-asta,fugi si ia de la aia sa vedem daca asa functioneaza bine".
Ma simt tare aiurea sa generalizez in halul asta serviciile Iatsa campina,or fi si exceptii printre toti oamenii aia...
Chiar sunt curios cum ies aceste statistici
alarik is offline   Reply With Quote
Old 27-04-07, 00:58   #2
spanish

Stage 2

spanish's Avatar

Default Re: Serviciile IATSA Campina !

Am fost si eu cu un prieten acolo si ne-au tratat ca pe niste prosti, aveam carburatoru infundat la o dacie si ne lu-au la misto ca ia uite-i si pe astia nu stiu sa desfaca nici un surub si chestii dastea.. dar treaba si-au facut-o bine ...
spanish is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -