Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 15-08-07, 21:53   #1
ct-34-bvn

Stage 5

Default se poate face verificarea tehnica la o masina cu nr straine la noi in tara??/

Am ceva timp de cand tot stau pe ganduri si nu stiu ce sa fak nu am cum sa plek afara sa imi iau o masina asa ca ramane varianta din ROMANIA am tot intrebat pe aici pe colo si am inteles asa ca asigurarea se poate face la noi ,procura se poate prelungi, dar nu stiu cu verificarea in caz ca expira???iar dak vreau sa verifik masina sa vad dak este furata sau nu unde trebuie sa ma duk cu ia la POLITIE sau la RAR??? ca la catiii aduk masini din afara orice este posibil ms
ct-34-bvn is offline   Reply With Quote
Old 15-08-07, 22:55   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: se poate face verificarea tehnica la o masina cu nr straine la noi in tara??/

Verificarea tehnica se face doar in tara de origine a masinii,unde sint niste norme specifice de indeplinit.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 16-08-07, 19:18   #3
ct-34-bvn

Stage 5

Default Re: se poate face verificarea tehnica la o masina cu nr straine la noi in tara??/

Aha am inteles si de verificat sa vad dak e furata???
Old 27-08-07, 18:43   #4
ct-34-bvn

Stage 5

Cine poate sa imi spuna cam cat ajunge un motor de golf 3 2000gti???
Old 27-08-07, 18:45   #5
ct-34-bvn

Stage 5

Sunt inebunit dupa acest model dar inca nu am gasit nimik pe placul meu
Old 27-08-07, 18:49   #6
ct-34-bvn

Stage 5

Am vazut ceva pe net dar are motoru pachet si la exterior mai trebuie lucrat dar an auzit ca se gasesc cam greu motoare si la preturi cam piperata
Old 28-08-07, 01:25   #7
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by ct-34-bvn View Post
Am ceva timp de cand tot stau pe ganduri si nu stiu ce sa fak nu am cum sa plek afara sa imi iau o masina asa ca ramane varianta din ROMANIA am tot intrebat pe aici pe colo si am inteles asa ca asigurarea se poate face la noi ,procura se poate prelungi, dar nu stiu cu verificarea in caz ca expira???iar dak vreau sa verifik masina sa vad dak este furata sau nu unde trebuie sa ma duk cu ia la POLITIE sau la RAR??? ca la catiii aduk masini din afara orice este posibil ms
verificarea tehnica dupa ce iti expira se face numai la r.a.r pt cele inmatriculate in alte tari ,si ca sa fi sigur dale tel
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 28-08-07, 20:43   #8
ct-34-bvn

Stage 5

ok ramane sa ma duk pe la ei sa ai intreb ms mult
- Copyright 2026 4Tuning -