Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 27-03-07, 22:15   #1
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Default Help tuning Ford Mondeo!

Pe un ford mondeo din 2003 cu motor tdci de 2L si 116 cai as putea sa ii fac un tuning la motor sa il duc la 150 cp? Cam ce ar trebui facut, si cam cat m-ar costa?
andrei.badea is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 23:43   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Help tuning Ford Mondeo!

Quote:
Originally Posted by andrei.badea View Post
Pe un ford mondeo din 2003 cu motor tdci de 2L si 116 cai as putea sa ii fac un tuning la motor sa il duc la 150 cp? Cam ce ar trebui facut, si cam cat m-ar costa?

Poti face o remapare ,avind turbo este suficient de eficient,insa la 150 Hp este cam fortat,fiabilitatea motorului va scadea in plus vor cadea mai des componente de suspensii si ambreiaj.
Costurile vehiculate sint 200-400 euro,iar firme care fac asta sint destule.Apeleaza la o firma consacrata si nu la orice "cutarica" dupa anunt in ziar,asta doar daca vrei sa ai rezultate fara a distruge si motorul.
Old 28-03-07, 00:28   #3
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

O singura intrebare......e doar pura curiozitate....de ce vrei sa il faci de 150 de cai?
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 01:02   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

ft buna intrebare chiar..dc fix 150 cai?
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 29-03-07, 05:45   #5
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Nu ma refeream la faptul ca vrea fix 150 de cai....pur si simplu nu inteleg o chestie.Personal am mers cu un ford cu asemenea motorizare si se misca destul de bine. Intrebarea am pus-o cu alt scop. Daca baiatu` vrea sa fuga...de ce a ales tocmai masina asta cu asemenea motorizare? Eu personal am stiu ce vreau.....si am facut alegerea cat mai apropiata in raport cu bugetul meu de atunci.
Si ca sa nu fiu off.....se poate face tuning la motor (chip) dar nu stiu daca iesi exact la 150 de cai. Vezi ca sunt destule posturi care ofera asemenea lucrari...eventual poti sa intrebi si la Pilot ca stiu ca si ei fac.....dar nu stiu daca la motorizarea asta.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-07, 15:57   #6
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Sa clarific problema. Masina e a unui amic. Nu ma intrebati dc vrea sa mareasca puterea. M-a rugat sa aflu cam ce tre facut si cam cat ar costa. Si a zis 150 ca sa fie o cifra rotunda.
andrei.badea is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -