Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 21-09-11, 16:38   #1
i_am_ninel

Stock

Default se accelereaza singura

salut.am si eu o mica mare problema cu masina mea.. se tureaza singura in ultimul timp mai mult..ce e de facut??daca puteti sa ma ajutati ar fi super.simptomele ar fi urmatoarele:dupa un timp de condus de mers cu masina,incepe sa se tureze pe la undeva de 3000 de rotatii si ramane acolo vreo 30secunde.apoi revine la normal si cand schimb treptele de viteze iar se tureaza..la semafor cand masina sta la relantiu sta acu de turatii tot pe la 3000si ceva,apas ambreiaju si scade...as vrea sa-mi dati niste informatii va rog mult....masina mea e un opel astra h 1.7cdti 80cp.va multumesc mult..astept postarile voastre
i_am_ninel is offline   Reply With Quote
Old 25-09-11, 18:05   #2
cosmin300
VW Driver

Stage 3

cosmin300's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: se accelereaza singura

Probabil este vorba de motorasul de relanti (motorasul pas cu pas) care s-a defectat.
Incearca sa cureti cu un spray pentru contacte mufa care intra in motoras, sau daca nu schimbi motorasul.

P.S: Pe site ai sectiune 4TUNING HELP. Iti poti posta acolo problema, si iti vor raspunde baietii intr-un timp mult mai scurt.

Numai bine.

cosmin300 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-11, 23:14   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by i_am_ninel View Post
...incepe sa se tureze pe la undeva de 3000 de rotatii si ramane acolo vreo 30secunde.
Daca ai filtru de particule asa se manifesta procesul de regenerare daca nu se ruleaza constant.
De verificat EGR.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 01-04-13, 16:43   #4
pandeles

Stock

Daca esti din Bucuresti, vezi ca este unul care stie bine si EGR si filtre de particule. E undeva intre Pantelimon si Colentina, dupa XXL pe dreapta. Firma se cheama Meteor Service. e acolo unul nea Adrian care face treaba buna. Eu am o Astra 1.8 CDTI si am avut probleme mari cu ea, ba se accelera singura, ba cand o acceleram nu se mai accelera, la 2000 se oprea, scotea fum negru, murea motorul. a fost singurul care i-a dat de cap. Ajunsesm si la reprezentanta iar acolo ziceau ca-mi trebuie DPF si EGR si imi cereau o suta si ceva de milioane...asa ca am facut-o de merge brici la nea asta cu sase milione jumate.

Succes!
pandeles is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -