Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-10-06, 21:03   #1
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]
Default Reglare motor 1.4 de dacie !

Cum pot sa-mi reglez mototru ca sa am performantze la liniutze (sa plece mai repede , chestii de astea ) ! ce tre sa fac ? tre sa fie avansu mic sau mare ....etc....ast reasp ! respect !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 22:16   #2
Cr1Sty_xxl

Stage 4

Cr1Sty_xxl's Avatar

Default Re: Reglare motor 1.4 de dacie !

Quote:
Originally Posted by DolusD View Post
Cum pot sa-mi reglez mototru ca sa am performantze la liniutze (sa plece mai repede , chestii de astea ) ! ce tre sa fac ? tre sa fie avansu mic sau mare ....etc....ast reasp ! respect !
hmmm nuhs in ce masura ar ajuta performantele masini kestile astea...
Cr1Sty_xxl is offline   Reply With Quote
Old 05-10-06, 00:40   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Schimbi axa cu came,carburatorul ,dupa care mai putem discuta de cai putere in plus la Dacie.
Doar jonglind cu delcoul nu vei rezolva nimic.
O aprindere electronica si bujii mai performante ar mai ajuta si ele daca nu ar fi chiar obligatorii dupa ce schimbi cele doua de sus.
Old 20-12-06, 19:51   #4
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

am un tovaras care scoate ceva de la carburator (nu vrea sa zik ce scoate)cand face liniutze si ii pleak mult mai repede masina dar cik ii creste mult consumu ! ce poate scoate el de la carburator sau de oriunde k sa plece mai repede (nu cred k ar avea c dar dak el zice.....)?????
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 12:01   #5
smileyx

Stock

Un ax cu came de r5 micsorata camera de ardere din capul pistonului majorat pistol de la 72 sau 76 adus la 82 umblat la carburator sau inlocuit cu 2 carburatoare webber niste filtre sport..o evacuare cat mai linasi cam atat...castigi ink vreo 40 de cp....poate 50...oricum e destul pt liniutze si plus de asta e o investitie de vreo 5 milioane
smileyx is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -