Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-04-07, 21:45   #1
Streetball

Stock

Default Xado

Ce parerea aveti despre tehnologia Xado acea de reparera a mecanismelor fara demontare... si care face o revitalizare a lor...
Streetball is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 22:01   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Xado

Quote:
Originally Posted by Streetball View Post
Ce parerea aveti despre tehnologia Xado acea de reparera a mecanismelor fara demontare... si care face o revitalizare a lor...

Daca stii mai multe,"doneaza" aici.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 13:49   #3
mae

Stage 5

mae's Avatar

uitatzi aici ce am gasit....

http://www.xado.ro/

nu stiu cum sunt treburile cu publicitatea ce am voie si ce nu am voie sa pun...

Last edited by mae; 03-04-07 at 13:51.
mae is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 15:49   #4
Streetball

Stock

Ma ideea este ca am citit despre el... informatiile generale le stiu... vreau o parere despre produs de la cineva care l-a folosit si poate sa zica ceva despre el...
Old 04-04-07, 00:31   #5
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by Streetball View Post
Ma ideea este ca am citit despre el... informatiile generale le stiu...
Un lucru mi-a sarit in ochi : mult prea ieftin pentru asemenea efecte.
Un alt aspect ,citez din reclama lor (mersi ,@mae ) :"Creşterea grosimii stratului metaloceramic are loc doar īn acele locuri īn care avem temperatură ridicată şi frecare. De īndată ce frecarea a fost īnlăturată, stratul de metaloceramică nu va mai creşte. "
Intr-o cutie de viteze de ex. acea temperatura mai inalta este permanenta in timpul functionarii,asta inseamna ca produsul se depune pina la griparea angrenajelor.
De asemenea un motor are zone cu temperaturi destul de inalte ,daca se vor face depuneri doar in acele zone,acel motor se va gripa in final.
M-as risca sa-l probez pe o dacie "rapanoasa" ,la care bate motorul si zangane cutia de viteze ,sa vedem ce efect ar avea.
Old 04-04-07, 08:29   #6
mae

Stage 5

mae's Avatar

ar fi o idee.

pe de alta parte ma gandesc ca nu se depune la nesfarsit chestia aia.plus de asta din ce am inteles aia se depune unde sunt jocuri. nu stiu ce a zic. dar totusi nu prea am incredere mai ales ca se face o depunere... nu se face o lipire cu materialul e baza si asta nu mi se pare ca suna bine.se face un strat care se paote crapa, care se paote sparge nu stiu cum e.
mae is offline   Reply With Quote
Old 04-04-07, 13:17   #7
Streetball

Stock

Ma idee este ca nu are cum acel strat sa se depuna la infinit... el se depune doar in locurile in care avem fisuri in material... de crapat acel material nu are cum sa crape pentru ca odata intarit este exact ca si metalul... intrebarea este daka are si efecte negative... pentru ca ei in mod normal specifica doar avantajele care sincer sa fiu suna al naibii de ispititor si de bn...
Old 04-04-07, 22:20   #8
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Am folosit aditivi de motor teflonati si daca initial a fost ok,dupa un timp a fost mai mult rau decit bine si motorul tot la topit a ajuns.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 04-04-07, 22:33   #9
punto26

Stage 5

punto26's Avatar

am pus eu un tub de XADO in iarna la un punto motorina .... efect 0 . nu e bun deloc.
punto26 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -