Buna dimineata,
ca de obicei, dupa 5 ani de apartenenta a mea in acest forum, am sa va reamintesc urmatoarele

:
- Daca doriti sa cumparati o masina second hand din Germania sau Elvetia, incercati sa nu va mai lasati luati de val cu preturile cele mai mici de pe mobile.de sau mobile.ro!
- In primul rand o masina cu kilometri putini si la pret bun este ca un 6 in loto! Masinile care se gasesc in zona Hamburg, Berlin si Frankfurt, sant masini care in proportie de 80-90% au km dati inapoi! Dealerii fiind arabi, turci, sau chiar romani. Acesti oameni nu au scrupule si vor doar banii dumneavoastra!
- Masina o data cumparata si contractul complectat unde se mentioneaza ca masina este ptr export fara garantie, va legati la cap cand nu va doare!
- Masinile RECENT aduse din Germania in Romania (ca asa suna anunturile), sant la fel si ele facute la kilometri in proportie de 90-95% pana sa ajunga la destinatie! Cand se intra in tara, pe la Oradea sau Arad, pe stanga si pe dreapta sant tot felul de servisuri care dau kilometrii inapoi ptr 20-30 Euro asa ca dupa gustul cumparatorului, iar ca sa fie totul si mai bine, li se face si o cosmetizare interior/exterior, ca sa se vada ca are kilometrii de pe bord!
- IN CONCLUZIE: NU MAI FITI NAIVI SI CREDETI CA TOT CE STRALUCESTE ESTE AUR!!!
- Nu vreau sa-mi fac reclama, dar eu ma ocup de cautarea la comanda pentru masini si utilaje de peste 5 ani si multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut nici o problema sau reclamatie pana acum!
- Locuiesc in München de peste 23 de ani si va asigur ca sant ca si din domeniu! Pentru 150-200 Euro, va pot ajuta sa va gasiti o masina asa cum vrea sufletul dumneavoastra, fara sa va faceti ganduri sau sa aveti remuscari!
- I-mi scrieti un mail pe:
[email protected] cu ce masina doriti, dotari, an cu aproximatie, banii de care dispuneti(suma reala, nu ofer chilipiruri, doar masini bune), cand doriti masina, etc, iar eu va voi contacta in cel mai scurt timp!
- Daca doriti sa stiti cu cine aveti de a face, puteti sa-mi vizitati si situl personal:
http://secondhand-utilaje.ro si aflati mai multe despre mine!!!
- Eu va sfatuiesc, indiferent prin intermediul cui va cumparati masina, sa alegeti varianta de ajutorare pentru a nu fi dezamagiti in cel mai scurt timp!
- Va gasesc, sau gasim impreuna de pe internet masina dorita, negociez la pret in limita posibilitatilor, ma ocup de acte si de numere, iar daca mai aveti dorinta de un shoping in München, va stau la dispozitie cu tot ce inseamna magazine cu oferte sau haine noi direct din magazinele fanricilor de confectii!!!
- Daca doriti mai multe informatii, va stau la dispozitie si prin telefon la numarul: 0049 151 633 135 25.
Va doresc multa sanatate si sa ne auzim cu bine!!!
Marcel Stanica