Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-06-12, 10:07   #1
Crypthor

Stock

Default Avertisment wacky racers

In primul rand va salut dragi colegi si imi cer scuze daca am postat in categoria nepotrivita, iar apoi vreau sa vad aduc la cunostinta experienta mea vis avis de acest Adi aka wacky racerz pentru a prevenii disconfortul unor viitori clienti ai acestui... ciorditor si manglitor fara scrupule.

Totul a inceput cand la pisica mea turbo a cedat garnitura de chiuloasa si ulterior si turbina, pe care acest Adi s-a oferit sa le rezolve pe un pret de nimic, spunand el ca-i place masina si e pasionat si repara din placere. In momentul ala garajul il avea undeva prin corbeanca asa ca am tractat masina acolo si l-am lasat sa-si vada de treaba.
Omu prezenta credibilitate.. lucra la webcam iar eu cand aveam timp sa stau la pc, ma uitam la live la cum progreseaza reparatia. In fine, dupa ce a dat jos turbina si chiuloasa au trebuit duse la reparat. Turbina la facut si chiuloasa la planat...

Mi-a spus ca are om sa-mi faca turbina si ca nici nu ia pielea de pe mine si ca ma costa 6 mil si e gata intr-o saptamana. Din clipa aia eu n-am mai vazut turbina, ulterior m-a sunat ca trebuiesc banii ca omul a facut-o si trebuie sa-l platim, si m-am conformat imediat.
Chiuloasa planata m-a costat si aia ca apoi sa descoperim mica fisura, nemaiputatnd fii folosita. Mi-am facut rost de alta chiuloasa cu supape cu tot si pe cealalta mi-am luat-o acasa sa-i dau jos supapele si sa o duc la fier vechi. Intre timp acest adi m-a aburit ca si blocul trebuie planat ca sa facem treaba buna, si la insistentele lui am dat blocul jos, si totul afara din el sa-l planam. A dus blocul la planat si nu l-am mai vazut, in schimb am platit planarea dupa care acest adi mi-a spus ca si blocul este fisurat in acelasi loc in care era si chiuloasa. A refuzat sa-mi arate blocul.. prin diferite vrajeli dar in fine.. eram disperat sa-mi fac masina rpd si asa ca am facut rost de alt bloc sa terminam balciul.
Din momentul asta Adi al nostru a inceput sa nu mai raspunda la telefon cu zilele si saptamaniile, moment in care am decis sa-mi iau absolut totul de la el si sa merg la cineva capabil sa-mi puna inapoi motorul cap la cap... dar surpriza, piesele mele erau de negasit.

Prin prieteni de-ai lui, dupa zile si nopti de stat planton am reusit sa gasesc o parte din piese...care au fost luate de pe masina mea, si efectiv date la altii sau unele zvonuri spun ca au fost chiar vandute piesele mele la alti clienti de-ai lui.

Am fost la corbeanca sa mai culeg din ale mele, si mi-am gasit turbina facuta bucati si aruncata pe-acolo... nicidecum reparata dupa ce banii au fost dati, nici urma de tevi, si furtune siliconice de la turbo, nici urma de blow off, nici urma de injectoare, nici urma de multe lucruri.

Sunt foarte multe de spus, cum ca m-a mintit ca am vibrochenul dus pt ca s-a mers fara ulei cu masina de pe care am luat eu motorul initial si ca imi face rost de vibrochen si cuzineti cu 5 mil ca are nush ce prieten cu magazin de piese nou deschis si ii face reducere, i-am mai dat bani si pt garnitura de chiuloasa turbo si prezoane, vreo 11 mil ca ulterior sa aflu ca nu mi-a cumparat absolut nimic si a spart banii aiurea si mai nou a tractat masina de la corbeanca la el acas cu cardanul desfacut si mi-a facut 2 rupturi in armatura masinii + cardan rupt.

Am scris totul pe graba, din nervi si spume ca nu dau de el sa-mi iau piesele desi ma tot ameninta ca le-a strans pe toate la un loc si trebuie sa mi le aduca... Acasa nu mai sta pentru ca daca era acasa, il gaseam de mult, si vreau ca voi sa fiti foarte alerti cand vine vorba de acest personaj pentru ca din cunostiinte comune, asta este modul lui de operare si asa face cu oricine ii aduce masina la facut.

Cazuri de masini care au trecut prin mana lui si au iesit varza si nefunctionale din cate cunosc eu sunt: raj'ul, pyf'ul, job'ul si mai sunt dar nu le stiu pe toate.

Nu stie sa lucreze la motor... a pus cuzientii de la vibrochen alandala si nicidecum in ordinea lor, apoi era uimit de ce nu se invarte motorul. Mi-a pus vibrochenul si pistoanele in bloc, cu VASELINA grafitata.. si a astupat toate canalele de ulei din vibrochen.

Unii ar spune ca eu sunt de vina pt ca am avut incredere in el, am dat banii inainte.. etc. Da, am avut incredere in el, pentru ca are o expresie de milog si pentru ca din vorbe a parut expert, si pentru ca parea serios prima oara cand s-a apucat de masina, pentru ca am vazut multe masini in progres la el la garaj... etc etc. Dar nu sunt eu de vina ca am avut incredere in el, cat este el de vina ca este o mizerie de om, si un ciorditor cum n-am mai intalnit pana acum.

Eu inca il caut, pentru ca in prezent am la el valva de blowoff si toate racordurile de turbo si distributia de la motor si mi-a raspuns acum cateva zile la telefon spunandu-mi ca le-a adunat pe toate si vine seara sa mi le aduca... de-atunci iar nu raspunde la telefon.

Oameni ca asta nu trebuie sa umble fara griji printre noi!

Il cheama Adrian Popa
id mess: w.racers
nr tel: 0753.328.108
facebook: https://www.facebook.com/W.customz
poza
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1160822.jpg
Views:	154
Size:	139.0 KB
ID:	2458695  
Crypthor is offline   Reply With Quote
Old 15-02-13, 23:37   #2
Job20
Opel Driver

Stage 5

Job20's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Avertisment wacky racers

aprob! si ma mir ca nimeni nu a comentat nimic... nici nu vreau sa mi amintesc prin cate am trecut din cauza cacatului asta....
Job20 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -