Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 18-09-12, 17:04   #1
andys

Stock

Default Probleme inmatriculare - autenticitate

Buna tuturor,
Am cumparat si eu un Peugeot 206, 2003, 1124cm3, euro 3...
Toate bune si frumoase, am facut RAR in 4 septembrie 2012, acum suntem in 18 septembrie(o sa vedeti de ce conteaza diferenta de 2 saptamani)
In data de 17 septembrie am reusit sa platesc taxa de poluare, iar astazi, 18 septembrie am mers la politie sa o inmatriculez. Ajuns la ei, mi se spune sa aduc numerele de Italia ale masinii, desi pe Certificatul masinii scrie ca au fost predate si a fost radiata(in Italia), la fel scrie si pe traducerile legalizate. Dau cateva telefoane, merg inapoi la individul respectiv, sunt trimis la un birou notarial ca sa fac o declaratie precum ca masina a fost adusa pe platforma. Ok... am facut-o si pe asta.
Ajung inapoi la inmatriculari, mi se spune ca nu se gaseste autenticitate pe calculator, sa merg la RAR la un inginer sa intreb. Merg la inginer, ma trimite la Informatii, la informatii doamnele erau plictisite si se presupune ca "au dat un telefon" la Bucuresti, iar raspunsul a fost ca nu s-au trimis datele si este o problema la mai multe persoane. Bine...si ce e de facut? Mi se spune ca sa incerc maine sa o inscriu.
Pai acuma dupa ce au trecut 2 saptamani, ei nu au trimis datele alea la politie? La RAR nu am rezolvat nimic practic, decat faptul ca am fost sfatuit sa merg maine sa incerc.... Dar cat sa incerc ca mai e valabil inca 2 saptamani certificatul ala...
Sincer, nu stiu ce e de facut si tare ma tem sa nu faca si maine figuri, sa zicem ca trec de problema asta, si sa fie alta....

Nu ar fi normal sa zica toate problemele de la bun inceput? Sa ai de facut un drum, dar sigur, nu sa mergi aiurea...

Voi ce probleme ati intampinat la politie? sau...ati intampinat probleme la politie, rar?
andys is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -