Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 22-08-12, 13:35   #1
Yahweh

Stock

Default Inmatriculare Peugeot Partner

Am cumparat acum vreo 3 ani un Peugeot Partner de la o firma,si nu am facut actele deorece acolo manager general era o cunostinta si am considerat ca pentru moment nu este necesar sa o inscriu pe numele meu.Ieri mi s-au cerut talonul si cartea de identitate a masinii in vederea obtinerii unei instrainari,printr-un prieten comun,nu stiu exact ce inseamna acest lucru,dar din cate am citit online se pare ca in termen de 30 de zile masina se va radia automat.Treaba e ca nu m-au chemat si pe mine la firma sa semnez instrainarea si nici macar actul de identitate nu mi l-au cerut,se poate face instrainarea in aceste conditii ?

Cat m-ar costa reinmatricularea masinii de pe firma pe numele meu ? Multumesc.
Peugeot Partner 2006 2.0HDI
Yahweh is offline   Reply With Quote
Old 04-09-12, 22:31   #2
kenel

Stage 2

Default Re: Inmatriculare Peugeot Partner

vezi sa nu ramai fara masina.teoretic ei pot spune ca au pierdut actele si vor scoate altele noi si cu a 2-a cheie iti vor lua masina din fata blocului.mergi personal la firma respectiva si sa iti faca factura pe numele tau direct, nu prin intermediari(instrainare inseamna ca se vinde masina si pe spatele talonului o sa scrie numele proprietarului cu data vanzarii si in maxim 30zile trebuie sa o inscrii la financiar si deasemenea sa o inscrii pe numele tau.daca te prinde politia cu acel talon stampilat si semnat o sa ti-l opreasca si o sa iti ia placutele pana inscrii masina)

mergi la firma si pune-i sa faca factura pe numele tau ca daca nu poti pierde banii care i-ai dat pe masina!
ps: banul e ochiul draq'ului, stii cum se spune.nu mai trimite intermediari
kenel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -