Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 15-05-12, 22:30   #1
sseries

Stage 1

Default Numar inmatriculare bulgaria ! HELP !

Va salut,

Am o mare problema, am pierdut numarul de inmatriculare din fata la masina, masina fiind inmatriculata pe bulgaria. Zilele acestea imi expira ITP-ul si asigurarea, si trebuie sa ajung la bulgari sa le reinoiesc, dar am un numar cu caractere germane pe fata (doar asa am reusit sa il fac), iar bulgarii nu accepta acest lucru, si sunt nevoit sa reinmatriculez masina, alta carte, alt talon, alte numere si dureaza 2 saptamani, deoarece ei nu elibereaza copie de pe numerele auto.

Aveti idee unde pot face si eu un numar de inmatriculare cu caractere bulgaresti, adica o copie 100 % a numarului de pe spate ? Sau o idee ceva ...
Mai nou se poate face si la noi ITP-ul de bulgaria, la RAR, dar si ei la fel mi-au spus sa rezolv cu numarul pe fata

Va anunt dinainte, nu am 2400 E sa inmatriculez masina pe Romania, fiind un bmw 320D e46 din 2003 cu norma D4, interpretabil euro3 la noi.

Orice idee este bine venita, va multumesc.
sseries is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -