Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 29-01-12, 16:34   #1
84CRS

Stock

Default ajutor cu tunatul unui golf3

sunt o saracie de om)..mi-am cumparat un golf3 fiind un impatimit de tuning auto.dar avea asa multe probleme masina k am ramas fara finante)vreau sa-l fac clean si tot ce se mai poate tuna la el..vreau un motor vr6,vreau multe...asa ca rog pe oricine care mai are garaj si placerea de a tuna golfuri sa dea o mana de ajutor.nu cu bani ci pur si simplu sa faca ceva la ea,sa las masina pe mana lui sa-i fak ceva..un fel de ''proiectul tuturor'')eu i-am schimbat pragurile i-am facut usile si haionul clean(normal ca nu am reusit sa incarc bine fara sa se cunoask,k doar nu st tinichigiu)chiar am si vopsit-o la mine in garaj(normal k nu mi-a iesit ca nu st vopsitor si nici un garaj mare nu am asa k a iesit gazata toata)i-am cumparat niste jante marfa dar care st cam mari pt aripile mele si nu stiu cum sa fac niste extensii la aripi...
credeti k poate merge ideea cu ''proiectul tuturor''?(dc merge o sa postez si niste poze cu starea actuala a masinii:P)
credeti k e riscant sa dau masina la toata tara?)
84CRS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -