Quote:
|
Originally Posted by \"imarius\"
Am auzit anumite noutati in aceasta privinta si anume : in decursul anului curent se vor face miscari in aceasta privinta ,iar tariful lunar pentru acest serviciu va fi in jur de 30-40 EURO.Si eu sper sa se faca ceva ...
|
k .....sunt de acord cu tine in mare masura.......................
eu unul as da 40 euro k sa imi mearga GPS-ul dar marea problema este k \"ei\" (care ei?) nu vor avea cum sa contorizeze cine a dat banu si cine nu.............
mai mult ........sistemele de GPS ale fiecarei masini corespund unui anume satelit cu care lucreaza individual........
deci nu vad cum s-ar putea face acest servicu contra-cost.....................
intr-adevar se poate taxa cu 30-40 EURO pt. dispozitive GSM , sau PDA-uri etc.etc.......... dar nu cred k la maini se va face asa ceva
in fond , in momentul de fata mie (tuturor) imi trebuie doar CD-ul cu harta pt k mie imi arata satelitu coordonatele geografice si directia masinii (daca ma intoc la 90 de grade se intoarce si sageata ) ceea ce imi demonstreaza k computeru meu de bord se conecteaza in satelit................
noi sa fim santosi k pana o sa mearga GPS-ul in romania mai avem de umblat cu \"Pagini Aurii\" in torpedo.