Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 11-08-11, 23:28   #1
laura_nt05

Stock

Default consum benzina

Buna ziua,
acum cateva sapt am fost la un mecanic ca sa curat clapeta de acceleratie ca avea canamina sau cum se numeste.Mereu am martorul de la erg aprins in bord si dupa mai multe teste imi spune ca am stricat computerul din motor stricat.L am intrebat daca are ceva daca nu il schimb curand si mi a spus ca mi creste consumul.La semafor am observat ca la relanti are consum de 1.1 in timp ce normal aveam mai mereu 0.5,0.6L fara aer.Nu am dat importanta ,benzina s a terminat mai rapid,dar nu am remarcat.Ieri am facut un drum in afara orasului,mers lejer 80 100 km ,iar cei 9 L de benzina s au dus la 87 de km,avand in vedee ca eu am motor de 1.4,ceea ce mi se pare enorm.

Intrebarea eoate sa mi schimbe consumul din computer,deoarece am remarcat ca a folosit si alt program in afara de vag.
Merci
laura_nt05 is offline   Reply With Quote
Old 14-08-11, 11:16   #2
emiliand

Stock

Default Re: consum benzina

Nu se poate sa iti schimbe cineva consumul din computer, fie ca este vorba de VAG sau orice alt program. Poti sa ai EGR-ul blocat/defect si atunci este normal sa iti creasca consumul deoarece nu detecteaza amestecul de combustibil care ar fi corect.
emiliand is offline   Reply With Quote
Old 31-08-11, 22:37   #3
Elli

Stock

Default Hei,

Am un nissan micra 1.3,si astazi am sesizat o pata ca si uleiul ars sub motor,jos.Are cineva vreo idee?ca vad ca se agraveaza
Elli is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -