Buna ziua....sper ca nu va voi plictisii..cu topicul meu..(insa stiu ca asa se va intampla)
Dupa lungi cautari..m-am hotarat sa-mi achizitionez prima mea masina..din banii mei munciti(am doar 18 ani)
M-am hotarat ...si am ramas la BMW e46 (316/318i 118cp)
Am plecat in cautari...(prin Bucuresti) si am gasit..vreo 3masini...
Problema este in felul urmator....(toate 3 nu sunt inmatriculate)..
Mama este persoana cu handicap de gradul 2..(cel mai avansat)
Citind acuma cateva zile pe internet...am aflat ca.. persoanele cu handicap de gradu 2...Nu platesc taxa de inmatriculare..si nici impozit....BUNNNNN
Pana aicea totul bine!
Astazi hotarat sa aflu daca asta este adevarul..am plecat la DRPCIV(PIPERA)..dupa o coada cam de 15-20 de minute..mi-a venit randu..am intrat la informatii....am intrebat o doamna de vreo 30-40 de ani......SURPRIZA,DOAMNA NU STIA....s-a dus in spate a intrebat un coleg..si se intoarce...spunandu-mi ca..da...este scutita...si ca nu este necesar ca persoana in cauza sa aiba permis..dar sa ma duc la rar..daca vreau o confirmare..
Bunnnn si pana aicea..
Am plecat voios la rar...(doar era spre "binele meu")
Ajung acolo...dau peste o umflata(ca altfel nu-i pot spune la ce nervi mi-a facut)....ma adresez politicos....si femeia...incepuse sa "urle" ca nu stie...ca daca e asa..trebuie platita o taxa de 8mil... de adaptare..ca....sa intreb pe cineva....sa ma duc in spate
M-am dus in spate..am intrebat..un "mester"...si mi-a zis sa ma intorc la "balon"(a se citi doamna cea nervoasa)..
M-am intors..i-ar doamna mi-a spus..sa ma duc la trezorerie dupa Calea plevnei...
Nervos..o intreb..sigur?...din cate imi aduc eu aminte trezoreriile nu prea au legatura cu masinile?...DA DOMNULE DUCETI_VA ACOLO..(in gandul meu..ba...n-o fi si proasta si o si semnaliza...)
Ma duc la trezorerie(fireste adresa data de umfalta de la rar era gresita..)..intru intreb.....(dupa ce am asteptat la coada 10minute)..si cei 2 angajati..se uita la mine......

ca si cum as fii vorbit de arme de distrugere in masa..

Ma uit la ei..si ii intreb este pe bune sau?..unde trebuie sa ma duc?...ce trebuie sa fac sa aflu..?Oamenii au dat din cap...spunand ca nu stiu..
Intrebarea este?....UNDE TREBUIE SA MA DUC ...CA SA AFLU(daca o pot inmatricula pe numele lui mama )..SA MA POT LINISTII?..
Daca Mai sunt detalii necesare....(poate am sarit..findca sunt foarte obosit,postat si voi raspunde)
Va multumesc anticipat