Salut ! Sunt un tip la 21 de ani caruia ii plac masinile Alfa Romeo ceva mai mult .. fata de alte marci.
Nu am avut nici o masina pana acu, deci nu imi dau seama ce inseamna o masina veche ( una de 10 - 13 ani luata SH ).
Peste putin timp voi da de carnet si imi voi putea permite sa dau cateva mii de Euro pe o masina.
M-am orientat catre:
- Alfa 147 din 2000-2002 cu o medie de pret la 3500-4000 Euro
- Alfa 156 din 1998-2000 cu o medie de pret la 2500-3000 Euro
As opta pt 156 pentru ca e mai mare, adica mi-ar oferi o senzatie de siguranta, mai ales ca vechiul 147 este foarte slab la crash test-uri, si pentru ca e mai ieftina decat 147. cu toate ca e putin mai veche ( nu vreau sa dau multi bani, chiar daca as putea strange chiar si 4k ).
As opta pt 147 pentru ca e mica, si cred ca m-as descurca mai bine in trafic cu ea, mai ales ca voi fi incepator, ca sa nu mai zic ca ar fi mai potrivita, zic eu, pentru un tanar.
Am citit mai demult, pe alte forumuri, ca nu se merita sa cumperi astfel de "cadavre", iar baietii de acolo recomandau Loganuri de ani cat mai noi, sau alte chestii asemanatoare, Matiz etc.
Nu se poate folosi o astfel de masina inca cativa ani ? Au probleme ?
Excluzand doar benzina/motorina, cati bani ar manca pe an o astfel de masina ? ( taxe, consumabile, revizii, piese ce se strica ocazional si trebuiesc schimbate, adica brate etc ).