Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 22-10-06, 18:37   #1
lemieux12

Stage 2

Exclamation HIT and RUN - Bucharest RO green ferarri -CALIFORNIA PLATES

cineva trebui sa stie in Bucuresti un farrari verde cu numar de California (USA) .. duminica la 5 AM masina tatalui meu a fost lovita (in acelasi timp cu alta masina ) de un ferari verde ..
3 masini erau orite la semafor in Dr Taberei cind ferrariul a aparut in viteza are , nu a putut opri in timp si dupa frinare brusca a lovit una dintre cele 3 masini in spate (nu prea tare- masina fiind inca ok de condus), soferul a dat inapoi si a incercat sa fuga , dar idiotul care era probabil drogat/beat/fucked up a pus pedala la podea ..si masina RWD cu ceva putere sa invirtit in cerc si lovit masina tatalui meu in plin (partea soferului ) .. bine inteles dupa care soferul ferrariului da inapoi IAR si de data asta reuseste sa fuga . singurele data erau : fearrari vede cu numere de California condus de un barbat inalt cu per cret de in jur de 30 de ani ..
sint convins ca cineva ill stie pe imbecilul asta .. asa ca va rog sa postati inapoi si sa spuneti cine e ..
aici in USA (unde sint si eu) nu scapi cu asa ceva si inchisoarea e unde el ar trebui sa mearga pt asta. nu e just ca acest om sa scape fara a "plati" (nu neaparat $$ - cum se procedeaza in RO de obicei ) pt aceasta fapta .
multumesc mult in avans pt orice ajutor !
Old 22-10-06, 19:17   #2
lemieux12

Stage 2

Default Re: HIT and RUN - Bucharest RO green ferarri -CALIFORNIA PLATES

..........
lemieux12 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-06, 04:27   #3
lemieux12

Stage 2

...........
Old 24-10-06, 04:12   #4
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

wtf? pare SF. si nu stiu nici un ferrari verde cu numere de US in Bucuresti. defapt, nu stiu nici un ferrari VERDE in bucuresti. iar daca ESTE un ferrari VERDE cu numere de SUA sigur nu este greu de gasit prin politie. imi inchipui ca nu au trecut prin vama prea multe ferrariuri verzi cu numere de US, nu crezi?
teddy is offline   Reply With Quote
Old 24-10-06, 16:20   #5
lemieux12

Stage 2

Quote:
Originally Posted by teddy View Post
wtf? pare SF. si nu stiu nici un ferrari verde cu numere de US in Bucuresti. defapt, nu stiu nici un ferrari VERDE in bucuresti. iar daca ESTE un ferrari VERDE cu numere de SUA sigur nu este greu de gasit prin politie. imi inchipui ca nu au trecut prin vama prea multe ferrariuri verzi cu numere de US, nu crezi?
WTF = damn right !

asa am zis si eu ..si uite ca nimeni nu a postat sa zica ca stie care e treaba.. eh asta e .. ;(
- Copyright 2026 4Tuning -