Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 08-03-11, 15:39   #1
ionygeorgescu

Stock

Default de unde va cumparati accesoriile de iarna

Eu tot am o problema de ceva vreme cu accesoriile de iarna, dupa ce mi-am luat niste lanturi cu imprumut de la un prieten, care mi-au facut cauciucurile praf. Nu am timp insa nici de mers prin magazine si umblat dupa lanturi, prin urmare daca cineva stie un magazin online care sa imi trimita lanturile de zapada acasa, v-as fi tare recunoscator. Mersi!
ionygeorgescu is offline   Reply With Quote
Old 08-03-11, 16:42   #2
Angel 5

Stage 5

Angel 5's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]
Default Re: de unde va cumparati accesoriile de iarna

Quote:
Originally Posted by ionygeorgescu View Post
Eu tot am o problema de ceva vreme cu accesoriile de iarna, dupa ce mi-am luat niste lanturi cu imprumut de la un prieten, care mi-au facut cauciucurile praf. Nu am timp insa nici de mers prin magazine si umblat dupa lanturi, prin urmare daca cineva stie un magazin online care sa imi trimita lanturile de zapada acasa, v-as fi tare recunoscator. Mersi!
Sunt foarte multe magazin on-line care fac acest lucru. Defapt, toate magazile fac acest lucru daca au si pe stoc produsul cautat.
Dar, crezi ca mai este necesar sa iti cumperi in perioada asta lanturi de zapada? Bine, asta in cazul in care nu faceti plimbari pe munte .

Driving the Trabant like it's supposed to be driven!
Angel 5 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-11, 17:05   #3
ev-do
Skoda Driver

Stage 3

ev-do's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: de unde va cumparati accesoriile de iarna

Aceeasi reclama proasta, pe care ati facut-o si cu ceva timp in urma.. Greu cu criza, dar e pentru toti, nu numai pt. voi.
ev-do is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -