| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
27-02-10, 18:45
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA] [AUDI]
|
Tuningul exterior legal sau ilegal
Buna ziua am observat ca astia de la RAR au un fix cu pleoapele. Am vazut multi oameni care au fost trasi pe dreapta de cei de la RAR pe motivul pleoapelor la far. Cu ce strice pleoapele??? In tara asta si daca punem o emblema la masina trebe sa mergem la RAR ca se verifice. Eu in vara asta vreau sa fac un mare tuning exterior manual, iar masina o sa fie mai la cu 5cm pe fiecare parte, farurile si stopurile vor fi facute de mine pe modelul celor vechi si voi avea roti pe 19" trebuie sa fie omologat RAR neaparat???
Astept raspunsuri
|
|
|
27-02-10, 20:45
|
|
Stage 3
|
Re: Tuningul exterior legal sau ilegal
Sunt niste idioti care se leaga de oamenii simplii cu masini ieftine pentru ca de ceilalti nu se pot lega, ca au bani si ii pot da f usor in judecata.
In mod normal pt roti trebuie sa omologhezi, desi mi se pare o prostie atata timp cat diametrul rotii ramane identic, dar sa-ti dea jos pleoapele? Rad si gainile de ei.
|
|
28-02-10, 23:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
pai ar fi o varianta ca obstuctioneaza lumina altceva nu vad..
|
|
|
01-03-10, 09:25
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Nissan]
|
asta cu faruri si stopuri facute de tine cam da cu virgula daca e mai lata masina nu vad de ce sa se lege de tine iar rotile daca le treci in talon e ok
dar defapt cu noul talon nu stiu unde le treci
|
|
|
04-03-10, 00:30
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Teoretic, orice modificare aduci masinii trebuie omologata. Cel putin asa sustin cei de la RAR. Asta este pentru ca sunt ei cu mai multe c---e, si vor sa-ti mai ia niste bani in plus. Spun asta pentru ca mojoritatea pieselor aftermarket au cel putin un certificat TUV, ISO etc, certificat care atesta mult mai bine dreptul lor de folosinta in siguranta, decat omologarea pe care ti-o dau ei la RAR
|
|
|
24-07-10, 00:45
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [SKODA]
|
Ca tu sa iti poti pastra respectiva piesa pe masina trebuie omologata.daca nu este corespunzatoare trebuie sa platesti sa ramai cu piesa pe masina.cui platesti...celor care o verifica  succes
|
|
|
28-07-10, 23:31
|
|
 Stage 5
|
totusi e discutabil si asta cu pleoapele ca luam ca exemplu opel astra g, la ala poti sa ii pui pleoape fara sa opreasca nici un fel de lumina la faruri... de ce sa se ia de tine daca ai asa...
|
|
|
31-07-10, 10:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by barbosa
Sunt niste idioti care se leaga de oamenii simplii cu masini ieftine pentru ca de ceilalti nu se pot lega, ca au bani si ii pot da f usor in judecata.
In mod normal pt roti trebuie sa omologhezi, desi mi se pare o prostie atata timp cat diametrul rotii ramane identic, dar sa-ti dea jos pleoapele? Rad si gainile de ei.
|
Si daca ai Bad Boy look ce face ? iti ia capota cu totul?  )
|
|
|
01-08-10, 14:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Nu-ţi dă nimeni, nimic jos.
Īţi ia talonul aşa că spune-mi tu ce este mai grav?
Şi acum poate fi cu drept de circulaţie sau fără (mai grav).
Trebui să īnţelegi că poliţistul cānd te lasă să dai jos folia de pe geam, pleoapele de pe faruri sau parasolarul exagerat de mare, dă dovadă de omenie şi dacă stăm să gāndim după lege, o şi respectă (deşi nu toţi procedează aşa), pentru că dacă tu reuşeşti să remediezi "defectul" pe loc, este ok.
|
01-08-10, 14:53
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Nu-ţi dă nimeni, nimic jos.
Īţi ia talonul aşa că spune-mi tu ce este mai grav?
Şi acum poate fi cu drept de circulaţie sau fără (mai grav).
Trebui să īnţelegi că poliţistul cānd te lasă să dai jos folia de pe geam, pleoapele de pe faruri sau parasolarul exagerat de mare, dă dovadă de omenie şi dacă stăm să gāndim după lege, o şi respectă (deşi nu toţi procedează aşa), pentru că dacă tu reuşeşti să remediezi "defectul" pe loc, este ok.
|
are dreptate andi! si cateodata ar mai trebui sa ne gandim si noi, pt siguranta noastra si nu numai!pt ca un parasolar mai mare iti ofera vizibilitate mai mica, mai ales alea negre si mai ales noaptea!si asa este si cu foliile inchise la culoare, pe geamurile din fata! iar foliile pe stopuri si faruri tota asa: dak ai folie pe far noaptea ai vizibilitate mai mica, mai ales dak nu ai xenoane!si cu folia pe stopuri: in primul rand dak vine cineva in spatele nostru si nu vede cand franezi, poate te ia "pe la spate!"deci fel si fel de chestii, de kre trebe tinut cont, chiar daca vrem tuning peste tuning! dar un lucru este clar: toate chestiile,acum aparute pt "tiuning"nu poti sa le folosesti pe o masina care o folosesti zii de zii!!!salut!
05-01-11, 20:18
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA] [AUDI]
|
salutare. revin cu o alta intrebare. zice ceva politia daca imi pun colant pe parbriz, fix cat tine partea superioara inegrita? Gen INFERNO si MIDNIGHT(scuzati faptul ca v-am dat exemplu, dar chiar imi place cum arata)
|
|
|
|
|