Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-01-11, 15:28   #1
stop_abuzuri

Stock

Default Manifestie la SUPERCOM , cei ce ridica masini in Sectorul 2

Salut ,

Va invit si pe voi astazi 4 Ian 2011 ora 19 la baza Supercom de pe strada Ghergitei nr 23 (continuare sos Fundeni) , voi plati taxa de ridicare a masinii in monede , vor fi prezente si televiziuni , trebuie sa luptam pentru a opri acest jaf numit ridicarea de masini. Culmea , masina mea a fost ridicata cat am fost sa aduc un mecanic pentru ca mi se stricase , am pus si afise in geam pe care am specificat ca masina este defecta si am pus numarul de telefon pentru a fi contactat.

Sper sa fiti si voi alaturi de mine si sa mergem acolo intr-un numar cat mai mare

Dragos

Tel: 0768 345 555 / 0735867486
stop_abuzuri is offline   Reply With Quote
Old 04-01-11, 16:01   #2
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Default Re: Manifestie la SUPERCOM , cei ce ridica masini in Sectorul 2

Quote:
Originally Posted by stop_abuzuri View Post
Salut ,

Va invit si pe voi astazi 4 Ian 2011 ora 19 la baza Supercom de pe strada Ghergitei nr 23 (continuare sos Fundeni) , voi plati taxa de ridicare a masinii in monede , vor fi prezente si televiziuni , trebuie sa luptam pentru a opri acest jaf numit ridicarea de masini. Culmea , masina mea a fost ridicata cat am fost sa aduc un mecanic pentru ca mi se stricase , am pus si afise in geam pe care am specificat ca masina este defecta si am pus numarul de telefon pentru a fi contactat.

Sper sa fiti si voi alaturi de mine si sa mergem acolo intr-un numar cat mai mare

Dragos

Tel: 0768 345 555 / 0735867486
Cine poate sa ajunga este rugat sa o faca din spirit civic...ridicarea masinilor este iarasi un capitol in care suntem furati pe fata costul ridicarii este undeva la 5 miliaone de lei vechi ce merge spre primarie si politie insumeaza doar 3 miloiane...va dati seama cat castiga acesti baieti destepti???
dany12epz is offline   Reply With Quote
Old 04-01-11, 22:40   #3
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]
Default Re: Manifestie la SUPERCOM , cei ce ridica masini in Sectorul 2

ar trebuie facute astfel de proteste in fiecare sector.
buna initiativa
bravo !
phaeton is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -