Am urmarit o emisiune la tv si am vazut cum in Marea Britanie si in multe alte tari din europa exista aceste "zile ale circiutului".stiu ca in primul rand ar trebui sa se construiasca un circuit in romania care sa corespunda din punct de vedere al lungimii,sicanelor,curbelor si al calitatii asfaltului,dar intrebarea mea e daca ati dori sa platiti pentru a va testa masina la capacitatea ei maxima si in siguranta,pentru ca de ce sa nu recunoastem straziile noastre sunt destul de periculoase...se iveste cate o groapa cand te astepti mai putin si la o viteza mare,si exista si destul de multi pietoni "kamikaze".este in arad un circuit de kart,dar lungimea lui este mica si curbe f multe si stranse (am vazut cateva poze si aici pe forum cu CTR-ul lui akimoto pe acel circuit).aahhh...si totodata cat ati fi dispus sa si platiti pt cateva ore pe circuit?
sunt realist si stiu ca nu va fi realizat un circuit in romania prea curand,dar de ce sa nu visam frumos si noi?
P.S am cautat pe forum sa vad daca a mai fost dezbatut subiectul dar nu am gasit.daca a fost,rog moderatorul sa-l stearga.multumesc