Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 26-06-11, 00:30   #16
DarkJEDI

Stage 5
 
DarkJEDI's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 897
Member of:
[FORD]
Default Re: Rusine pentru Comisia de Circulatie Bucuresti - cea mai proasta sincronizare a se

La intersectia Campineanu si Aleea Victoriei de obicei se circula ok, dar intre orele 4 si 7 trebuie sa ai niste nervi de otel sa faci stanga sau dreapta acolo. asta din cauza unui semafor pus absolut degeaba la 50 m de intersectie. de semafoare sincronizate nu am nimic de rau de spus. sunt sincronizate sa prinzi verde daca mergi cu 40-50 la ora.(aici vorbesc de bucuresti), dar de obicei romanii dau tare pe acolo si le prind pe rosu sau nu pot merge sufucient de repede sa le prinda verzi.
dar daca vrei sa vedeti somafoare prost sincronizate ar trebuie sa mergeti prin constanta. e aproape imposibil sa nu le prinzi pe toate pe rosu. ai 2 sanse sa le prinzi verzi:
1) dai in masina sa ii sara pistoanele si mentii cel putin 90 kmph,ceea ce nu e posibil decat la 6 dimineata
2) mergi cu 20-27 kmph intre ele.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 29-06-11, 11:16   #17
Nautilus

Stage 5
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,106
Default Re: Rusine pentru Comisia de Circulatie Bucuresti - cea mai proasta sincronizare a se

1. Situaţia semafoarelor poate fi remediată de către Primărie atunci cānd e necesar.

Exemplu: semaforul de la Leu -sensul care duce pe şos. Grozăveşti la Pasajul Basarab- avea o perioadă "roşie" de 40-60 de secunde şi o perioadă "verde" de cel mult 6-7 secunde, ceea ce ducea la cozi interminabile şi nervi. După deschiderea pasajului şi după ce primarul Oprescu a fost făcut albie de porci de către postaci, perioada "verde" a semaforului a fost adaptată cāt de cāt traficului.

2. Pentru a determina Comisia tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti să remedieze problema, este necesară o petiţie care să precizeze deficienţele fiecărui semafor observat, semnată de cāt mai mulţi membri ai forumului.

Numărul de semnături e direct proporţional cu importanţa pe care o capătă īn ochii unui politician flămānd de voturi.

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 13-03-12, 12:02   #18
ganeai

Stage 1
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 10
Default Re: Rusine pentru Comisia de Circulatie Bucuresti - cea mai proasta sincronizare a se

Este incerdibil ce patesc eu in fiecare dimineata cand ma indrept spre servici la ora 6:30, pe ruta dinspre Palatul Parlamentului. pe b.dul Unirii pina la Piata Alba Iulia sau chiar Piata Muncii, oricat m-as stradui sa prind culoarea verde pe traseu, nu reusesc decat rareori, cu riscul de a ma prinde vreun radar.
ganeai is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -