| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
21-07-10, 12:04
|
|
|
Dacia Driver
Stage 2
Member of: [DACIA]
|
Cat o sa mai lase Daciile in circulatie...?
Cat o sa mai lase Daciile in circulatie, asta e intrebarea tutoraor posesorilor de dacie.....?Daca sunteti in tema, si sti cate ceva , va rog sa imi ziceti si mie......si cred ca nu sunt singuru care ar vrea sa stie.......MS anticipat....
|
|
|
21-07-10, 13:25
|
|
 Stage 5
|
Re: Cat o sa mai lase Daciile in circulatie...?
Quote:
Originally Posted by BV-06-XPY
Cat o sa mai lase Daciile in circulatie, asta e intrebarea tutoraor posesorilor de dacie.....?Daca sunteti in tema, si sti cate ceva , va rog sa imi ziceti si mie......si cred ca nu sunt singuru care ar vrea sa stie.......MS anticipat....
|
salut,atat timp cat masina ta indeplineste anumite conditii(noxe emanate,distanta de franare,lumini,etc) impuse de un echipaj al RAR-ului mobil nu-ti fa griji ca nu vei putea circula cu dacia ,fie ea si din 69
dacia 1300'71 ...&tablE
Ex e39 528i ..&style 42
latest...E38 728iA oxford green... running on...coming soon AEZ MITA 20 inchx9j ET10 +245/35ZR goodyear F1 asymmetric
|
|
|
21-07-10, 15:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by BV-06-XPY
|
Dacă tu te īntrebi asta şi nu judeci logic, este clar că tu trebuie să o duci la Remat!
|
|
|
21-07-10, 19:33
|
|
 Stage 5
|
Pana se hotarasc desteptii din guvern sa interzica masinile non euro . Si nu ma mira s-o faca in curand.
|
|
|
22-07-10, 00:31
|
|
|
Dacia Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by dreaq
Pana se hotarasc desteptii din guvern sa interzica masinile non euro . Si nu ma mira s-o faca in curand.
|
Pai asta e cam greau...cred eu deoarece mai sunt si alte marci de masini non euro....VW beetle vechi......trabant......etc....si in alte tari cel putin vw-urile is o gramada.....si sar trezi ai noistri sa le interzica.....dar nu mar mira ......
|
|
|
22-07-10, 10:22
|
|
 Stage 5
|
Reluăm nişte discuţii purtate de n ori!
Dacă tu ţii Dacia īn condiţii tehnice bune, nu cade tabla de pe ea şi arată cel puţin decent, eu ţie, īţi dau īn scris că nu poate să te oblige nimeni să o dai la Remat/Rabla.
Ar mai fi problmea cu creşterea taxelor, dar cu cāt ar putea să le crească pentru maşinile non-euro? Mai dă-i dracu' că nu-s chiar buricu' tārgului.
|
22-07-10, 12:07
|
|
|
Dacia Driver
Stage 2
|
Ahammm....asa is si eu de parere.....atata timp cat dacia iti corespunde dpv tehnic[directie, farane ,etc] si sa nu cazi dina ea din cauza ruginei.....nar avea dece sa nu te lase sa circuli cu ea.....Si cu taxele o sa le mareasca , da cum zici tu '' nu is buricu targului'' prea mari nau cum sa le creasca exagerat de mari....ca din cate vad si eu pe strada is o gramada de masini non euro.....ar sari lumea in sus....daca ar baga niste taxe aberante.......
|
|
|
22-07-10, 14:55
|
|
 Stage 5
|
Zicem că suntem uniţi la o adică. dar nu este aşa!
D-aia, ei, īşi şi permit atātea chestii!
Să fim sinceri acum, Romānia are probleme mai grave decāt poluarea creată de aceste auto non-euro.
Cānd mai marii poporului au acţiuni la diverşi dealeri auto, aşa se īntāmplă!
|
|
|
08-08-10, 15:51
|
|
|
Dacia Driver
Stage 2
|
Vad ca sa cam racit discutia ........aici despre dacii........
|
|
|
08-08-10, 21:25
|
|
 Stage 5
|
Ce ai vrea să se mai discute pe aici?
Dacă doreşti thread-uri mai elaborate īncearcă pe secţiunea dedicată.
|
|
|
08-08-10, 21:29
|
|
|
Dacia Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Ce ai vrea să se mai discute pe aici?
Dacă doreşti thread-uri mai elaborate īncearcă pe secţiunea dedicată.
|
ms de sugestie
|
|
|
|
|