Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 08-07-10, 18:03   #1
tirese66

Stock

Default 335d e90 probleme stabilitate (nu e stabila cand dau in denivelari, gropi..)

salut, mi-am cumparat de curand un 335d e90 din 2007 si nu-mi place deloc cum sta pe sosea.. se misca destul de rau mai ales de spate cand prind gropi, canalizari, denivelari.. chestii de genu, am crezut initial ca este din amortizoare avand in vedere ca are 180,000 de km si i-am pus unele noi (sachs) dar nu este nici o diferenta. am fost la bavaria cu ea, lovita nu este, nu bate nimic pe masina.. nu pot sa-mi dau seama de la ce ar putea fi. singurul lucru la care ma mai gandesc ar fi jantele care am vazut de curand ca ar fi de X5, sa fie oare prea grele sau pur si simplu nu cad bine pe masina si asta sa fie motivul pt care este instabila masina? sunt foarte incantat de masina dar in acelasi timp foarte dezamagit de tinuta la drum, este ceva specific modelului asta sau mi se intampla doar mie? Sper sa ma descurcati careva. Multumesc anticipat!
tirese66 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-10, 18:29   #2
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]
Default Re: 335d e90 probleme stabilitate (nu e stabila cand dau in denivelari, gropi..)

si varul meu are un e39 si a patit la fel, a schimbat aproape tot in spate , bucsi , brate , amortizoare , arcuri si la fel facea.
a schimbat jantele , de la 18 la 15 , a pus la loc originale si merge perfect acum , are o tinuta de drum excelenta.
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH

BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID

Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
topser is offline   Reply With Quote
Old 08-07-10, 18:37   #3
tirese66

Stock

Default Re: 335d e90 probleme stabilitate (nu e stabila cand dau in denivelari, gropi..)

Quote:
Originally Posted by topser View Post
si varul meu are un e39 si a patit la fel, a schimbat aproape tot in spate , bucsi , brate , amortizoare , arcuri si la fel facea.
a schimbat jantele , de la 18 la 15 , a pus la loc originale si merge perfect acum , are o tinuta de drum excelenta.
m-am gandit si eu sa schimb jantele. sper sa gasesc pe cineva care ma poate ajuta sa-mi imprumute rotile lui pt a vedea daca este diferenta, as vrea sa incerc unele pe 17 sau chiar tot pe 18 dar de seria 3.
tirese66 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -