Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 08-12-05, 21:44   #1
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Default Noua Honda Civic 4D

Astazi am avut o zi tare ciudata. De dimineata ma intrat pe www.honda.com.ro si am vazut poze si date tehnice ale noi Honda Civic 4D. Dupa care am vorbit la Carpati Motor si am aflat si preturi.

Dupa care am fost acum juma de ora la OMV si am vazut-o LIVE!!!! In fata ochilor mei. Am pus mana pe ea si m-am invartit in jurul ei. Cei de la Carpat Motors au spus ca prima va fi cea din showroom si va veni candva saptamana viitoare. Dar proprietarul Hondei pe care am vazut-o eu, mi-a spus ca au venit ieri 2 bucati: cea de showroom (gri sau argintie, n-am retinut) si cea a lui: ROSIE!!!

Ce sa va spun: nu se importa decat 2 motoare in Ro si-anume 1.8 Vtec de 140Cp si 1.4 (nu mai stiu exact datele). La fiecare in parte sunt 2 tipuri de optiuni: confort si sport.

Sunt FOARTE scumpe: varianta 1.8 cu pachet sport la ei cica e 18.650E CIP Giurgiu. Tipul asta mi-a spus ca l-a costat 17.300E CIP. A dat avans 20%, are valuare reziduala tot 20% si ratele (48 la numar) il costa in jur de 330E fara Casco. Casco este 1100E pe an la Unita.

Pachetul sport presupune jante pe 17\" (standard 16\" ), pedale de Al gaurite, senzori de ploaie, si alte prostii...intrati pe site si innebuniti.

Am facut 2 poze da' nu stiu de ce telefonul meu nu le-a salvat.
JKV is offline   Reply With Quote
Old 27-06-06, 18:28   #2
nepotu

Stage 4

nepotu's Avatar

Default Re: Noua Honda Civic 4D

) tare postu
nepotu is offline   Reply With Quote
Old 28-06-06, 00:32   #3
B-69-TAU

Stage 5

B-69-TAU's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by nepotu
) tare postu
esti pretutindeni off-topic, vrei sa incetezi odata?
B-69-TAU is offline   Reply With Quote
Old 07-07-06, 14:34   #4
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

JKV-ule, e vorba de Civic sedan?

Am vazut una in Israel, pe la inceputul anului... am fost foarte surprins vazand cat e de mare (aproape cat Accordul). E o frumusete...

P.S. Uite aici ce-a facut Mugen din ea

P.P.S. abia acum am vazut de cand data postul original.... oh well, dezgropatorii de topice loveste din nou...
- Copyright 2026 4Tuning -