Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-06-06, 13:51   #1
cosmin-tuning

Stage 3

cosmin-tuning's Avatar

Default cum se aduce o masina de afara

salut.am gasit pe niste siteuri in germania cateva masini la un pret foarte bun si as vrea sa stiu cum se procedeaza cu aducerea lor in tara.E vorba de masini cu euro 1 sau euro 2 care nu mai pot fi inmatriculate si eu as vrea sa stiu cum se poate aduce una.mi-a spus cineva ca trebuie sa platesti o taxa tarii in care este masina si ai carte verde timp de un an si poti circula legal la noi in tara, este adevarat?as vrea sa-mi dea cineva care stie cum se procedeaza exact sau care a mai adus masini prin metoda asta cateva informati in legatura cu actele necesare pt a o aduce.
multumesc anticipat
cosmin-tuning is offline   Reply With Quote
Old 07-06-06, 16:23   #2
Brenda007

Stage 2

Brenda007's Avatar

Default Re: cum se aduce o masina de afara

h3h3....stai linistit k nu prea se zice asa ceva...in principiu se face pe baza d recarosare...cumperi actele unei masini d aici...o aduci d afara paia...dar am impresia k tre sa ai chitanta pe caroserie...si dai taxa si k ai intrat cu ea...si etc...deci o masina pe la 1500E e posibil sa ajunga pe la 5000 probabil.... o zii buna
Old 08-06-06, 11:01   #3
deze

Stock

deze's Avatar

Chiar nu se zic chestiile astea...sunt foarte complicate, costa foarte mult si nu este 100% legal decat daca platesti mult.solutia e simpla...te duci in germania...vorbesti cu prorpietarul, te intelegi cu el sa iti lase actele, ii platesti asigurarea, iti face procura de folosire si vii cu ea in tara si circuli cat ai asigurarea asta daca nu vrei, vorba celui de mai sus sa iei o masina de 1500 si sa o faci de 5000 cel putin succes
deze is offline   Reply With Quote
Old 08-06-06, 14:54   #4
bobocel

Stage 5

sau o iei la 1500 cu asigurare valabila pana ina... si circuli 3 luni cu ea la noi in tzara si.... gata.
bobocel is offline   Reply With Quote
Old 08-06-06, 23:40   #5
bano

Stage 5

bano's Avatar

la 3 luni valabil sa circuli si dupa iar iesi din tara te antorici ei iar 3 luni duar iesi la vama te duci si tu mai aproape da cred ca nu se merita sau poate
bano is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -