Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 14-06-06, 16:15   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Campanie pro-centura ... 8 premii obtinute la festivalul de la Cannes !

Campanie pro-centura ... cu 8 premii obtinute la festivalul de la Cannes !

O preferati pe asta sau pe cea care ruleaza acum la romani ?

Credeti ca CNA ar trebui sa interzica reclama ce ruleaza acum la tv ?
Attached Files
File Type: wmv Reclama_cu_8_premii_la_Cannes_.wmv (840.7 KB, 219 views)
Old 14-06-06, 18:36   #2
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]
Default Re: Campanie pro-centura ... 8 premii obtinute la festivalul de la Cannes !

Sincer nu cred lucrul asta.De ce? Pt k ilustreaza cel mai bine avantajul de a purta centura de siguranta. Dak e sa il respinga, se pot lua de faptul k e putin sange si copii mici....bla bla bla....viseaza urat noaptea. Dar in filmele cu Rambo, van Damme si altii nu e mai mult sange?
Old 15-06-06, 14:44   #3
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Campanie pro-centura ... 8 premii obtinute la festivalul de la Cannes !

spoturile campaniilor pentru purtarea centurii nu pot fi "blande", cu fluturasi, floricele si dansuri pe campii cu iarba inalta. Mesajul lor TREBUIE sa arate / sugereze clar consecintele. Nu neaparat cu creieri pe parbriz, dar astfel incat sa priceapa tot prostul ca poate muri cu zile doar pentru ca gandeste "Vin Diesel nu poarta centura in F&F, ce, io's mai fraer?"...

Eu zau ca nu inteleg oamenii care isi iau masini cu jde airbaguri, se lauda cu cate airbaguri au, dar merg fara centura, si mai dau si firma-n judecata ca le-a spart airbagul nasul, sau ca au testat cu dintii rezistenta plasticului de pe bord (vezi cazul recent al tolomacului cu Touaregul).

In cazul unui accident, airbagul iti poate cauza lovituri mai serioase daca nu porti centura, decat daca nu ai fi avut airbag. Umflarea lui este cauzata de o mini-explozie, iar forta cu care te-ar lovi in cazul in care te afli cu nasul langa volan (ca urmare a unei frane), l-ar face invidios pe Tyson...

Asa ca sunt in favoarea clipurilor care transmit acest mesaj intr-un mod mai dur... mai bine sa-l treaca fiorii si sa schimbe canalul, dar sa-si puna centura data viitoare cand se urca in masina, decat sa ajunga cu gatul rupt la urgente....
Old 15-06-06, 17:33   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

dap..bine zis..
eu port centura mereu..in orice masina ..chit ca ma duce pana dupa colt..cine stie ce se iveste ..pm
am fost intr-un accident de masina cand aveam 9 ani..si am tinut minte ..
naspa a fost..s-a rostogolit masina..
dar eram in spate si n-am avut nimic..decat cateva vanatai
fratimiu n-a purtat centura..si s-a lovit rau de tot cu capu de parbriz..
si tata kre conducea...deh..soferu si-o ia rau de tot la faze d-astea..dar fara centura..era rau de tot
pana si in taxi pun centura.. MAI ALES IN TAXI. ..vezi teo peter ..saracu..
cine stie cine mai e pe strada cu tine si se joaca de-a cursa pe acolo si te prinde in drum spre casa sau altundeva si te face varza in golan,solenza sau ce taxi o mai fi..(k doar nu avem cu totii bani sa mergem cu taxi mercedes sau peugeot 607)..=))
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 16-06-06, 00:52   #5
FUBU_S

Stage 5

Member of:
[Nissan]

"...te-ar lovi in cazul in care te afli cu nasul langa volan (ca urmare a unei frane), l-ar face invidios pe Tyson..."

Imi placer campania asta e sadica
FUBU_S is offline   Reply With Quote
Old 22-06-06, 21:16   #6
mad_mike

Stage 5

mad_mike's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[FORD]
[MERCEDES]
Post Re: Campanie pro-centura ... 8 premii obtinute la festivalul de la Cannes !

Este mult mai inspirata campania asta dar se pare ca autoritatile romane sunt de alta parere.Asta e
mad_mike is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -