Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-06-06, 13:09   #1
The Professor

Stage 3

The Professor's Avatar

Default Ce toba recomadati pentru zgomot puternic?

Am o astra bertone 2.0 turbo de 192 de cai din 2001!!! Problema e ca nu vreu sa ii scot catalizatorul pentru ca am 2 sonde ,una dupa el si nu vreau sa am probleme!!! Caut sa imi pun o finala care sa sune super tare!!! Am gasit ceva de la remus un hardline la 6,5 milioane?? Are alcineva o recomdare de finala ???
Honda CBR f4i-sport Remus-Hard Line
Lupo 1.4 TDI
Polo 9N 1.4 TDI
Roadster Cabrio
Bmw E39 525d
The Professor is offline   Reply With Quote
Old 04-06-06, 19:03   #2
im570rm

Stage 5

im570rm's Avatar

Default Re: Ce toba recomadati pentru zgomot puternic?

poti sa iti pui evacuare cap coada fara toba deloc doar cu ornament si sa iti cumperi catalizator sport(gasesti la borla) sa iti pui in el sondele.Astfel suna rau de tot
im570rm is offline   Reply With Quote
Old 04-06-06, 20:31   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by The Professor
Am o astra bertone 2.0 turbo de 192 de cai din 2001!!! Problema e ca nu vreu sa ii scot catalizatorul pentru ca am 2 sonde ,una dupa el si nu vreau sa am probleme!!! Caut sa imi pun o finala care sa sune super tare!!! Am gasit ceva de la remus un hardline la 6,5 milioane?? Are alcineva o recomdare de finala ???

Cea mai buna toba pt. sunet puternic ,este cea lipsa
Cele de la Remus suna bine (insa 6.5 mil mi se pare putin pt o finala remus),am montat citeva,insa nu stiu ce vrei sau mai precis ce inseamna puternic pt. tine.
Ceea ce spune @im570rm ,este corect,daca vrei sa sune rau de tot,adica sa te opreasca mereu politia.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 05-06-06, 10:08   #4
The Professor

Stage 3

The Professor's Avatar

Unii mi-au spus sa scot mijlocul si sa pun teava ,apoi o finala sport. Nu vreu sa schimb catalizatorul!!! Faza e ca toba stock pe care o am e acoperita de sunetul turbinei la peste 3 000 de ture!! Toba de la remus e originala , dar e universala. Ala de la magazin zice ca e hard line , pentru zgomot ridicat, e foarte groasa, cu o singura iesire de iti intra pumnul prin ea.
The Professor is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -