Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-04-10, 17:35   #1
sunblease7

Stage 5

sunblease7's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara

Vara vine intotdeauna inainte de vreme, deci primul gand zboara tot in directia masinii personale. Ce sa-i facem? Ce trebuie inlocuit? Cum se pregateste, de fapt, masina pentru vara?

Intrebari sunt multe, iar raspunsuri ... cel putin la fel de multe. Ne-am gandit mult, am analizat variante, am comparat diverse 'culturi auto' si am ajuns la o singura concluzie: fiecare masina percepe altfel venirea primaverii.

Iata la ce ne-am gandit noi:

I. O vizita la spalatorie ar mai mult decat binevenita. Nu mai exista nicio scuza si niciun pretext pentru care sa ocolesti cu lunile spalatoria din cartier. Cu ocazia asta ar fi binevenit si un polish la jante, ca iarna a fost cam lunga.

II. Nici o revizie n-ar strica. In fond, te asteapta o vacanta lunga, iar cele mai reusite excursii tot la volanul masinii se fac. Asadar, spune "NU!" surprizelor neplacute, pieselor care plang zilnic dupa upgrade-uri si cam orice altceva - de ordin tehnic, bineinteles, care ti-ar putea ruina vacanta.

III. Fa plinul si ... la drum! Daca iarna te-ai ferit sa scoti 'bestia' pe strazi, acum e momentul sa o pregatesti pentru vara. O mini excursie la mare sau la munte schimba total atmosfera . Iar daca in dreapta ai pe cine trebuie, deja vara e aici.

Toate acestea in afara de tuning (exterior, interior, motor & car-audio), el se subintelege aici.

In rest, tu cum iti pregatesti masina pentru vara?
sunblease7 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-10, 17:57   #2
ZaNe94

Stage 5

Default Re: TIPS: Cum sa-ti pregatesti masina de vara

si cauciucurile de vara
ZaNe94 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 09:14   #3
julaikos
Oltcit Driver

Stage 5

julaikos's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[4Rally]

alt ulei,alt filtru de aer,verificare instalatie ac
julaikos is offline   Reply With Quote
Old 10-04-10, 16:25   #4
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

pt o masina mai noua cum am eu cam numai cauciucurile de vara trebuie schimbate si eventual un parasolar
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -