Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 09-04-10, 20:19   #1
bUrLaQ

Stage 2

Default Opel Astra H

Salut! Sunt nou pe forum si dupa ce am umblat oleaca "prin zona" mi-am dat seama ca aici e posibil sa gasesc un raspuns macar(daca nu chiar piesa in sine) la ceea ce caut. Un cunoscut are probleme cu masina si din spusele lui am inteles ca e alternatorul( e mecanic auto deci nu-l contrazic). Deci intrebarea este urmatoarea: stie cineva sau are cineva de vanzare un alternator pentru opel astra H( an 2007, motor 1.9 tdci) ? sau cine are informatii de unde as putea gasi ... eventual din Iasi Mersi mult si gg cu forum/site/masini etc
bUrLaQ is offline   Reply With Quote
Old 10-04-10, 16:21   #2
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]
Default Re: Opel Astra H

www.google.ro Cel mai simplu , am dat eu un search si e plin de alternatoare pt astra h
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
Old 10-04-10, 17:41   #3
bUrLaQ

Stage 2

stiu, dar am cautat pe siteurile gasite pe google si nu prea m-am lamurit. am zis ca e mai bine sa postez aici pentru ca sunt oameni ce au cunostinte in acest domeniu si as primi un raspuns bun. din cate am inteles alternatoarele astea trebuie sa se potriveasca dupa un cod anume, sau ceva de genul ?...si de asta. pe siteuri gasesti orice dar nu poti sti cu ce te alegi. ms oricum pt incercarea de ajutor
bUrLaQ is offline   Reply With Quote
Old 11-04-10, 14:56   #4
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Un alternator nou te usuca, e in jur de 8 mil sau mai mult . Se gasesc punti de diode + releul regulator pe la 200 ron.
dreaq is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -