Re: Fibra De Sticla.....How?!?!?!
Totul se poate face ... numai ca gandeste-te ca acolo nu lucreaz un singur om ! Este o munca realizata de peste 5 oameni ... si fiecare cu sarcini bine definite ... PLUS 1 proiectant ... unu cu " idei " ... sau chiar mai multi ...
Sistemul de prindere al fetelor de usa , al bordului si al ICE-ului din portbagaj este definitivat in prima faza , se prind piesele de fibra pe partea caroseriei si apoi , golurile de la punctele de prindere se astupa cu fibra sau chit de fibra .,.. de aceea nu se vad urmele suruburilor sau a niturilor ...
Greul este la inceput , cand ti-ar trebui monstre pentru difuzoare ( cercul de fibra de 8 , 10 , 12 , 15 , 18 , etc tzoli ) apoi forma ...
Pentru portbagaj se folosesc incinte ascunse pentru un sunet de calitate , puternic , " adevarat " nu pentru bârâiala aiurea ... peste care vinne atasat Custom enclosure-ul din fibra ... blana de pe leopard daca pot spune asha ... si ea la randul ei facuta din mai multe piese , prinse de incintele interioare , lipite , ascunse prinderile , finisate si vopsite ...
In fine .. eu iti dortesc succes in ceea ce vrei sa faci ... si pe mine ma batea gandul la asha ceva acum ceva vreme dar m-am gandit ca e f. mult de munca si de elaborat si mai bine fac pentru mine asha ceva , ptr masina mea si atat ...
Deci ... SUCCES !
|