Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 13-05-06, 20:29   #1
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Fibra De Sticla.....How?!?!?!

salut

in vara fac rost de niste bani,pun bazele unui garaj maricel....si m-am gandit ca daca tot fac garaju sa ma apuc sa fac si ceva cu fibra de sticla ca mai jos

aici
aici
aici
aici

am dat mai multe exmple ca sa va dati seama despre ce e vb,nu vreau sa ma apuc sa fac ceva complicat ,vreau sa o iau asa usor usor

cine ma poate ajuta cu sfaturi,si tot ce se poate va zic un tnx in avans

P.S:daca o sa vi se para ciudat ce am zis incercati sa nu ma luati la misto.....you know what i mean
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 14-05-06, 01:05   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Fibra De Sticla.....How?!?!?!

O discutie mare si lata gasesti aici:
https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 14-05-06, 08:04   #3
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

Vezi tu chestii de interior se tot fac acolo insa mai ai nevoie si de unul care sa-ti faca lazi si altele , ceva de genul face Sfigmo in Cluj
horguemtuning is offline   Reply With Quote
Old 14-05-06, 19:00   #4
GabiByte

Stage 5

GabiByte's Avatar

Corvetteu e din fibra de sticla. E tare ca daca te asezi pe spate se indoaie, e foarte flexibil materialu
GabiByte is offline   Reply With Quote
Old 14-05-06, 19:24   #5
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

turbojack nu stiam de topic-ul acela

rog a nu se inchide cel putin deocamdata,astept ......un raspuns

tnx in avans

salut
Old 15-05-06, 00:10   #6
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Totul se poate face ... numai ca gandeste-te ca acolo nu lucreaz un singur om ! Este o munca realizata de peste 5 oameni ... si fiecare cu sarcini bine definite ... PLUS 1 proiectant ... unu cu " idei " ... sau chiar mai multi ...
Sistemul de prindere al fetelor de usa , al bordului si al ICE-ului din portbagaj este definitivat in prima faza , se prind piesele de fibra pe partea caroseriei si apoi , golurile de la punctele de prindere se astupa cu fibra sau chit de fibra .,.. de aceea nu se vad urmele suruburilor sau a niturilor ...
Greul este la inceput , cand ti-ar trebui monstre pentru difuzoare ( cercul de fibra de 8 , 10 , 12 , 15 , 18 , etc tzoli ) apoi forma ...
Pentru portbagaj se folosesc incinte ascunse pentru un sunet de calitate , puternic , " adevarat " nu pentru bârâiala aiurea ... peste care vinne atasat Custom enclosure-ul din fibra ... blana de pe leopard daca pot spune asha ... si ea la randul ei facuta din mai multe piese , prinse de incintele interioare , lipite , ascunse prinderile , finisate si vopsite ...
In fine .. eu iti dortesc succes in ceea ce vrei sa faci ... si pe mine ma batea gandul la asha ceva acum ceva vreme dar m-am gandit ca e f. mult de munca si de elaborat si mai bine fac pentru mine asha ceva , ptr masina mea si atat ...
Deci ... SUCCES !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 16-05-06, 22:23   #7
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

x ray eyes esti din buc?!daca da zi daca ai garaj...poate dau o tura sa vb mai elaborat
- Copyright 2026 4Tuning -