Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 27-09-09, 13:14   #1
Black Fire

Stage 1

Black Fire's Avatar

Default Toyota Celica GT-s/TS

In primul rand as vrea sa salut toti membrii comunitatii fiind nou venit, desi citesc de vreun an forumul oricum sa trec pe subiect

De vreo 4 ani am o pasiune incredibila pentru Toyota Celica pentru design pret si poate si putere, desi multi o considera look si sunet mai mult eu cred ca se poate scoate si ceva putere din ea daca detii fonduri (de care as reusi eu sa fac rost) asa ca ar fi 2 modele de Celica GT-s si TS, acuma GT-s are 192 cp, si TS daca bine tin minte 182 dar am citit undeva cred ca chiar aici pe forum TS face suta mai repede cu 1 secunda, insa modelul GT-s are mai multi cp deci ar trebui sa se poata scoate mai mult de pe el asa ca voi ce ati alege? (daca gresesc la ceva astept corectari)

Bun partea 2, sa zicem ca aleg modelul (tin sa mentionez ca ma refer la cel din 2004 GT-s sau TS), am descoperit de ceva vreme APR wide bodykit, este vizibil mai scump decat celelalte cu 1500-2000 de euro avand un pret total de 3000-3500 de euro, insa cica este facut de ceva firma care chiar se ocupa cu asa ceva si ca blablabla era ceva proiect (si tot vrajeli pe acolo) dar ei spun ca este cel mai aerodinamic kit pentru toyotoa celica model 2004, acuma as vrea sa stiu daca se merita, in plus arata foarte bine, dupa asta ar veni partea de motor, avand un buget de 7-8000 de euro poate tras de par 9000 si dupa ceva vreme inca 1000 ce putere as putea scoate de pe aceasta masina cu acesti bani? referindu-ma la orice de la filtru de aer pana la sistem NOS (la acesti bani ma refer fara pretul bodykitului deci 8000 de euro doar pentru motor si partea tehnica), daca nu sunt de ajuns acesti bani sa imi dati o idee cam cat ar trebui pentru a iesi a truly masterpiece

Acuma partea 3, sper ca in cati-va ani (2-3) voi reusi sa strang toti acesti bani si cei de tunning si celelalte treburi, am vazut o celica model '94 parca sponsorizata, ce trebuie facut ca sa obtii o astfel de sponsorizare? avand in vedere ca masina ar fi oricand disponibila pentru orice showroomuri auto evenimente intalniri orice, sau daca nu macar o anumita reducere daca fac totul la o singura firma adica de la visual, interior pana la partea de putere

Si partea 4, sper ca ultima, masina ar fi bine sa fie inregistrata inainte de modificari sau dupa modificari? am vazut aici pe forum ca trebuie sa iti treaca in talon si daca vopsesti mai mult de 40% din masina iar aici 40 % ar fi numai stickere de la sponsori (daca vor fi) sau alte stickere+ evacuare si altele care ar da o mare bataie de cap celor de la RAR

mai jos aveti bodykitul cu toate stickerele si cele treburi de care zic ca ar trebui trecute pe talon daca o modific dupa ce o inregistrez
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	group-c56d1612-7fbb-4500-b2cf-6d830fcc9734-420.jpg
Views:	73
Size:	21.7 KB
ID:	1103602  

Last edited by Black Fire; 27-09-09 at 13:19.
Black Fire is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 15:54   #2
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: Toyota Celica GT-s/TS

bodykit APR + jante 19 late + vopsea + eleronu nu e inclus insa s-ar putea sa primesti aripioarele din carbon.

Cred totusi ca iesi mai ieftin daca cumperi una deja modificata cu wide bodykit.
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 06-10-09, 10:49   #3
Black Fire

Stage 1

Black Fire's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dimitris View Post
bodykit APR + jante 19 late + vopsea + eleronu nu e inclus insa s-ar putea sa primesti aripioarele din carbon.

Cred totusi ca iesi mai ieftin daca cumperi una deja modificata cu wide bodykit.
stiu, eleronu vopseaua am vazut undeva ca iti da si jantele, si da aripioarele sunt incluse da faza e ca astia care vand gata facuta o vand undeva pe la 27 de mii... si nu e neaparat tuning la motor de care vreau eu
Black Fire is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 10:58   #4
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

jantele nu sunt incluse in pret.

Iar ca pret, eu am vazut de vanzare tot rosie, tot apr, turbo cu 19000 dolari. ma rog, nu conteaza, eu doar ti-am spus parerea mea...
Dimitris is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -