Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-04-06, 13:02   #1
claudiu_toncean

Stage 1

claudiu_toncean's Avatar

Default Am nevoie de parerea voastra! PLS!

Fiind foarte nou pe acest forum, da' fiind convins ca aici pot afla cele mai bune sfaturi si pareri, apelez la voi pentru a ma ajuta intr-o privinta. Si anume... De curand am revenit in tara dupa o experientas "pe-afara" si am strans si eu ceva bani si vreau, ca tot omu' sa-mi cupar o masinuta. Si m-am decis la un SEAT LEON CUPRA R. Detalii tehnice:
- motor de 1.8 litri
- benzina
- 20 valve
- 224 cp
- an fabr. 2004
- pana in 70.000 km.

iar preturile incep de la 15.000 EURO

Ei, acuma stiu ca totul pare tentant, dar vreau sa va "aud" parerea referitor la aceasta masinuta. Stiu ca tenteaza da' vreau sa ma conving ca merita sa cad prada acestei tentatii. Adica daca merita aceasta investitie pentru tot ce inseamna acest tip de SEAT.
Va multumesc anticipat de mii de ori.
claudiu_toncean is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 14:07   #2
katalin1977

Presedinte Xtreme Club Emotion

Stage 3

katalin1977's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Am nevoie de parerea voastra! PLS!

Dupa parerea mea - Da este o masina super ....si nu te vei face absolut deloc de ras cu ea din potriva. Eu am un seat ibiza si sunt f multumit de el si oricum nu suporta comparatie cu Cupra. EU zic da 100%
Old 05-04-06, 19:02   #3
claudiu_toncean

Stage 1

claudiu_toncean's Avatar

Default katalin1977

Mersi mult de tot pentru parerea ta pe care sigur am sa o iau in considerare. Dar am sa mai astept putin si pentru parerile celorlalti.
Old 06-04-06, 00:22   #4
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

masina este frumoasa si la exterior dar si datele tehnice nu sunt mai prejos...am mers cu un seat leon FR varianta 180 de cai in blana si merge incredibil de bine,are cuplul constant de la 2000 la 5000 acum cu cupra am auzit ca este mai nervoasa si mai agresiva ca si FR(este si logic numarul cailor) dar am auzit si pareri mai putin placute despre aceasta masina cum ar fi intretinerea foarte scumpa...am auzit ca schimbatul placutelor la toate 4 rotile costa pe undeva pe la 1000 de euro ptr ca sunt placute brembo,etrieri find la cupra tot de brembo....eu zic sa te interesezi cum este cu intretinerea si dupa sa pui in balanta...eu totusi as merge pe un leon top sport sau FR
orlando is offline   Reply With Quote
Old 07-04-06, 11:39   #5
claudiu_toncean

Stage 1

claudiu_toncean's Avatar

Asta n-ar fi cea mai mare problema, ca nu schimbi placutele in fiecare luna. E ok pt. BREMBO la 1000 de euro. Intereseaza-te cat e la AMG pentru mertzane, sa vezi acolo preturi. Eu ma refeream asa overall la raportul dintre pret, date tehnice si tinuta masinii.
Mersi oricum pentru parerea ta. Apreciez!
Old 07-04-06, 12:35   #6
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]

parerea mea e k e o masina buna.am avut ocazia sa conduc un cupra modificat de JE Designe in exterior si.....nici motoru nu e slab.singura chestie ce nu-mi place MIE e interioru.in rest pt pret/calitate/performante eu zic k e ok!
juana_man is offline   Reply With Quote
Old 08-04-06, 00:46   #7
bobocel

Stage 5

sa intzeleg ca itzi place viteza... eu cu banii aia mi-as lua un m3 E36 din 98-99 cabrio, varful de gama la 321hp... asta daca mai gasesti... si nu e rau nici seatul!
bobocel is offline   Reply With Quote
Old 08-04-06, 16:28   #8
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

e foarte tare masinutza ! dar e o singura problema ... nush cu consumul cum sta dar daca iti permiti nu mai ezita
DyZ is offline   Reply With Quote
Old 10-04-06, 03:34   #9
Rudolph41

Stage 1

Rudolph41's Avatar

Da, e foarte tare si nu ridica mari probleme de intretinere din cate stiu. Si eu am o Ibiza si sunt super multumita de ea si ma Gandeam la o Ibiza Cupra R, insa mi s-a sugerat de catre mai multi "avizati" Leon Cupra R, asa ca se pare ca e o alegere foarte buna.
Rudolph41 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -