Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 06-03-06, 18:22   #1
viking26th

Stage 1

Default Consum Fiat UNO

Salut,
Am si eu o mica intrebare:
Cat consuma un Fiat UNO 45 Fire.Am cautat pe internet si nu am gasit nimic. Daca are cineva vreo masina asemanatoare sau stie cineva vreun site cu detalii despre acest tip de Fiat, va rog sa nu ezitati si sa postati
Multumesc .
viking26th is offline   Reply With Quote
Old 07-03-06, 16:56   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Consum Fiat UNO

Quote:
Originally Posted by viking26th
Salut,
Am si eu o mica intrebare:
Cat consuma un Fiat UNO 45 Fire.Am cautat pe internet si nu am gasit nimic. Daca are cineva vreo masina asemanatoare sau stie cineva vreun site cu detalii despre acest tip de Fiat, va rog sa nu ezitati si sa postati
Multumesc .

depinde ce motor ai.
Cel de 1100 cmc nu ia mai mult de 7.5 % trafic urban nici daca mergi ca la raliu.Aceste masini au o caracteristica generala in Italia: nu li se schimba uleiul niciodata,doar se completeaza. )
Cauta pe site-uri italiene.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 09-03-06, 19:52   #3
viking26th

Stage 1

Default Re: Consum Fiat UNO

turbojack - are motor de 999cmc si am luat`o la "ocazie" . Chestia e ca mie mi se pare ca papa cam mult. in jur de 10 l / 100km . si pierde foarte mult ulei . si in 2 saptamani am schimbat 5 bujii. din cele 4 bujii - 1 dintre ele tot timpu` "moare" si masina merge in 3 bujii. ai idee de la ce e problema ? sau o fi asta cauza consumului? Cine stie ...help pls.
viking26th is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -