Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 30-05-09, 21:43   #61
Cobra2007

Stage 5
 
Cobra2007's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 621
Default Re: Curse auto ilegale = închisoare sau amendă crasă

eu am o singura replica pentru acest articol si rog putina atentie : Romania, The Land Of Choice
Cobra2007 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 01:44   #62
cipri4n

Stage 4
 
cipri4n's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 171
Default Re: Curse auto ilegale = închisoare sau amendă crasă

off:@vladdaman: daca pornesti asa cv ma las de fumat si toti banii care i-as fi dat pe tigari ii dau pentru pista de drag!(si nu, nu glumesc)
on topic:cand vad astfel de legi imi vine sa ma mut in Uganda si mi se adanceste in creier ideea ca suntem condusi de evadati de la spitalul de nebuni. si pe locul intai in topul cretinismului mi se pare "maretul" circuit Bucuresti Ring sau cum s-o mai chema care din pct meu de vedere e la fel de util ca un c**at deoarece din banii cheltuiti cu amenajarea in fiecare an a acestei idiotenii ar putea porni constructia unui circuit permanent si ar scuti bucurestenii de ambuteiaje si mai mari si ar rezolva si problema cu circuitul/pista de drag.
cat despre cursele ilegale, sunt sigur ca nu vor inceta niciodata chiar daca v-a exista in romania un circuit sau o pista de drag ca mie nu mi-ar convenit sa vin din Iasi ca sa ma dau o ora pe pista, ca sa nu mai vb de cnv din CLuj,Timisoara samd, deci chestia e ca depinde de noi sa gasim locuri cat mai sigure pentru noi pana vom ajunge sa avem un cadru legal de a desfasura cursele.
e doar parerea mea.
__________________
Inchei scarbit, ai legatura, Andreea/Sa ne bucuram ca traim intr-o tara dďn lumea a 3-a.

Last edited by cipri4n; 01-06-09 at 01:48.
cipri4n is offline   Reply With Quote
Old 01-06-09, 15:12   #63
crywolf

Stage 5
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,080
Default Re: Curse auto ilegale = închisoare sau amendă crasă

Cursele ilegale sunt condamnate in toata lumea, si pe drept cuvant. NFS e doar un joc de calculator si 2F2F e doar un film ...... in viata reala mor oameni din cauza unor RAISARI din astia. Personal, sustin ideea unor amenzi usturoatoare sau chiar puscarie NUMAI IN CAZUL IN CARE CAND VREI SA ORGANIZEZI CURSE LEGALE SA PRIMESTI SPRIJIN. Si aici nu ma refer doar la bani, ca din astia nu vom vedwea de la stat never ever, ci la simpla semnare a unei autorizatii .....
__________________
Manni for life !!!
crywolf is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -