| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
04-01-06, 18:40
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Discutie Aston Martin [split]
Am dat split la aceasta discutie din topicul cu Aston Martin Rapide, RoSonic
--------------------------
Fara suparare , tii se pare ca despre o masina de 480 hp Aston Martin, despre o firma constructoare cu istorie si o traditie incontestabila poti sa zici \"Ei stiu sa faca masini frumoase...si atat\" ? Nu prea cred ca tu cunosti istoria AM , sa nu mai vorbim de cursele auto la care au participat db2, db4 si renumele db5 lui James Bond  Scuzati-ma ca sunt un pic offtopic
04-01-06, 18:46
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
da poate tu nu stii in ce hal a ajuns marea faima AM in acest moment in anglia cand J C de la top gear face mari eforturi in a o ridica cat de cat _ dar fara succes ......ajunge in a o ponegri si el ....
inca un lucru ...AM este singura fabrica britanica de masini la care o pers care cumpara o masina noua pretul ei scade cu peste 30 % in I jumatate de an masina ramanand la pana in 10 000 km ( asa au spus la fifth gear - prezentatori britanici care zic eu cat de cat patrioti )
si nu este OT pt ca vb despre AM
|
04-01-06, 19:08
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Nu contest ca AM s-ar afla in impas financiar, vreau sa spun doar ca nu poti spune ca \"fac doar masini frumoase si cam atat\" pt ca sunt si f performante. Declinul financiar are poate o alta cauza dar sigur nu performantele, poate lipsa imaginii, sau lipsa unei piete. In fine eu cred ca sunt masini exceptionale si foarte exclusiviste. Am ramas socat cand am vazut un Vantage din 80 sau unul di 95 cat de frumoase pot fi in realitate.
|
|
|
04-01-06, 19:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
vecinu meu are un aston martin vantage si nu am ce zice.....am ramas masca cand l-am vazut....so super marfa
|
|
|
05-01-06, 13:05
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"ShinyG\"
Ford vrea sa revitalizeze AM dar mai mult au \"tarfit-o\" (scuzati expresia). Ce urmeaza, un AM SUV sau van !?!
|
Haha... uiti ca ei sunt renumiti de 40 de ani incoace drept constructori de shooting-brakes!?  :P
La urma urmei, de ce nu un Shooting Brake - te mai deosebesti nitel de-alde Mutu care au coupe-uri sport siu circula cu 50 km/h in oras...
Rapide arata superb, dar e inferioara modelului Aston Martin Lagonda Saloon 6.3 din 1992-1996.... care, intamplator, costa vreo 400 000 $ si consuma cat un TIR  parerea mea (cum ar fi zis un mare politician roman).
~Nautilus
|
|
|
08-01-06, 18:05
|
|
Stage 3
|
*Cough* *cough* Shooting break NU inseamna berlina cu 4 usi.
Si da, stiu ca AM a mai scos modele gen Lagonda, dar cand ma refeream la \"tarfire\" ma refeream la faptul ca AM a decis acum cand toata lumea face \"d-astea\" sa faca un sedan. Si tarfirea cea mai mare e la partea tehnica, pt ca pe mine asta ma intereseaza in special! Degeaba are cea mai scumpa piele si un diamant pe bord, daca motorul, gurile de aerisire de pe bord si manerele de la usi sunt \"imprumutate\". Lagonda nu era pe vremea ei doar o clona de masina de lux mai \"banala\". Era ceva cu adevarat exclusiv pana la cel mai mic detaliu, pe cand acum...
|
09-01-06, 00:34
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"ShinyG\"
*Cough* *cough* Shooting break NU inseamna berlina cu 4 usi.
Si da, stiu ca AM a mai scos modele gen Lagonda, dar cand ma refeream la \"tarfire\" ma refeream la faptul ca AM a decis acum cand toata lumea face \"d-astea\" sa faca un sedan. Si tarfirea cea mai mare e la partea tehnica, pt ca pe mine asta ma intereseaza in special! Degeaba are cea mai scumpa piele si un diamant pe bord, daca motorul, gurile de aerisire de pe bord si manerele de la usi sunt \"imprumutate\". Lagonda nu era pe vremea ei doar o clona de masina de lux mai \"banala\". Era ceva cu adevarat exclusiv pana la cel mai mic detaliu, pe cand acum...
|
Au avut si un Shooting Break cu 5 usi, bazat pe Aston Martin Lagonda Virage, cu motor si kitul suspensie/frane/widebody de 6.3, de altfel se poate vedea in ultima poza  nu stiu daca vreuna din cele 5 Lagonda Virage construite a fost versiunea 6.3 500 CP - asa ceva ar fi fost limuzina prezidentiala perfecta, spaima AMG-urilor si Alpinelor;
A mai fost si un break cu 5 usi derivat din Lagonda V8, facut de Roos in Elvetia, dar arata oribil, ca o Honda Accord Tourer turtita sub presa.
~Nautilus
PS toate masinile de lux moderne imprumuta ceva elemente, pentru reducerea costurilor. Cui ii convine sa ia o masina de 400 000 $ si mai ales cine i-o asigura?
|
|
|
16-01-06, 20:58
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
16-01-06, 23:42
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"baghy83\"
|
Hint nr. 1: pe mobile.de sau pe site-uri british se pot gasi Aston Martin Virage (standard) la 30,000 - 35,000 EUR
Hint nr. 2: din august se pare ca se elimina conditia ca masina importata din UE sa aiba EURO 3
~Nautilus
PS totusi un Virage Shooting Brake 6.3 e altceva... dar v-ar speria sa vedeti pretul
|
|
|
|
|