Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 19-09-05, 05:52   #1
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]
Default Gainatul - inamicul vopselei de Logan :))

Caroseria Daciilor Logan a inceput sa cedeze la numai un an de la lansarea oficiala a modelului. Mai multi proprietari de Logan se plang ca vopseaua a luat-o la goana de pe tabla, exfoliindu-se ca o foaie de ceapa. Unul dintre ei s-a trezit chiar cu pete de rugina la sase luni de la cumpararea masinii. Problemele care au urmat lansarii pe piata a Daciei Logan par sa nu mai conteneasca. Rasturnata de nemti, desfiintata de francezi chiar in Hexagon, iata ca masina se confrunta in Romania cu o noua problema. in ultimele luni, multi posesori de Logan au dat iama in service-urile autorizate dupa ce au inceput sa se confrunte cu aceleasi probleme pe care le-au avut si la clasicele berline de-a lungul timpului si pe care le credeau de mult uitate. Bucuresteanul Dragos Niculae si-a cumparat au-toturismul Logan in luna aprilie a acestui an si dupa cinci luni a constatat ca vopseaua de pe plafon a inceput sa-l paraseasca. Acum, tanarul de 30 de ani se poate \"mandri\" cu cateva gauri deloc neglijabile in culoarea \"albastru marin\" a Daciei pe care a dat 7.000 de euro. De parca nu era de ajuns, vopseaua de pe spoilerul din spate a disparut cu totul pe o suprafata considerabila, in urma unei reprize de spalare cu jetul de apa. in prezent, se poate decoji manual. \"Problemele au aparut acum trei saptamani. Cei de la Dacia m-au chemat la o constatare, unde au tras concluzia ca pe plafon a cazut un gainat, deci a actionat un agent chimic extern, drept pentru care nu am dreptul la reparatie acoperita prin garantie. Spoilerul mi-l repara in schimb\", ne-a marturisit Dragos Niculae. Tanarul spune ca nu l-ar fi deranjat atat de mult situatia in care a ajuns masina lui, daca nu s-ar fi lovit de atitudinea reprezentantilor Dacia. \"M-am gandit sa-i dau in judecata. Dar stiu ca mi-as pierde timpul\".

Pete de rugina dupa sase luni de la cumparare

in luna august, Catalin sugubete a constatat socat ca la chederul usii spate a Daciei Logan i-au aparut trei pete de rugina pe o suprafata de circa 5 cmp (foto). \"Am cumparat masina acum 6 luni. Ma asteptam ca cel putin doi-trei ani sa nu mai aud de rugina la Dacia. Se pare ca m-am inselat! Un strat mai subtire de vopsea nici ca puteau sa dea\", spune suparat omul. Pagubitul s-a adresat mai intai dealerului. \"Explicatia lor a fost ca cei de la uzina cand au pus chederul la usa ar fi batut prea tare si ar fi lovit partea de deasupra, care a cedat. Vopseaua a crapat, facand loc astfel apei. Au lucrat mult la ea. Rugina era bine intrata in tabla. S-a curatat mult sa se ajunga la tabla neatacata. Mi-au reparat-o sub orice critica, au vopsit cu un burete\", povesteste Catalin sugubete. Acesta sustine ca intr-un final a ajuns cu masina la Pitesti, unde producatorul ar fi recunoscut ca vina apartine muncitorului care a fixat chederul.

Garantia la tabla e de 6 ani

Oficialii Automobile Dacia sustin ca sunt la curent cu toate problemele Daciei Logan. \"Am avut un singur caz semnalat in privinta vopselei si-l vom trata ca atare. Fiecare caz in parte e analizat cu atentie. Exista chiar un departament specializat care culege periodic date din teren, de la service-urile autorizate, si le prelucreaza. Logan este totusi un model nou\", ne-a precizat Silviu Sepciu, purtator de cuvant al automobile Dacia. Potrivit acestuia, garantia automobilului e de 18 luni, iar cea pentru tabla de 6 ani.
http://www.libertatea.ro/index.jsp?p...cle&aid=128497

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 09:45   #2
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

am citit si eu asta dimineatza...
deci ce parere mai avetzi oamenilor detzinatori de logan?
merita bani...eu nu cred si este parerea mea...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 09:55   #3
georgeb

Stage 5

georgeb's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]

1. gainatul de pasare este daunator . toata lumea o stie , si chiar mananca vopseaua .
2. s-a luat stratul de pe spoiler . sa vede, primer de proasta calitate sau lipsa ... hmmmm
3. probleme la cateva masini din mai bine de 100 000 fabricate ... iar imi permit un hmmmm
4. masina nu isi merita banii, este parerea mea , doar ca nu din aceste cauze nu isi merita banii , ci pentru tehnologia veche prezenta pe ea . eu tot vroiam modelul ala de 5000 E sa apara , care , ups , a fost uitat doar in stadiu de reclama .
5. un articol dintr-un ziar extrem de serios ... aham ... hmmm (da , din nou , a treia oara )
georgeb is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 10:44   #4
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

mda nu stiu ce sa mai zic... chiar imi pare rau... e cam nasol... iti dai masina veche care MERGE la remat... iti iei logan... platesti la el rate 5 ani.... si in 5 ani il vopsesti de 5 ori? pai ce *** de masina e asta?... tabla subtire... mai bine o vopseau cu pensula.... iesea un strat mai gros si mai rezistent... ma gandeam sa imi iau si eu un golan dci.... dar mai astept sa vad cate loganuri o sa scape \"nevatamate\" de iarna care o sa vina acum... ce este drept... 100 de masini din 100.000mii cu probleme la vopsea nu este o tragedie dar este o relitate... nu mai este masina din ani 80 cu tabla de 4 si vopsea klumea... sa se cace vulturi pe ea si sa nu aiba nici pe dracu... si sa o freci cu peria de sarma si sa nu cada vopseaua... alea ereau masini adevarate... my 79 rulz )))

ps: la motor si la cutie... nu am nimic de zis... dar masina e vopsita de nea gigel de la pitesti
BASU is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 00:48   #5
Pitu

Stage 5

Pitu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

gainatul e o problema pentru toate masinile .
Pitu is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 06:31   #6
criss
Old School Cars

Stage 5

criss's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
[Old School Cars]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BASU\"
:.. dar mai astept sa vad cate loganuri o sa scape \"nevatamate\" de iarna care o sa vina acum... ce este drept... 100 de masini din 100.000mii cu probleme la vopsea nu este o tragedie dar este o relitate...
Nu stiu ce marca de vopsea e pe logan dar daca e cumva marca romaneasca vor mai fi muuuuuuuuuulte surprize dupa iarna ce urmeaza, ma refer la vopseaua NEmetalizata cu care am avut si eu experientele neplacute enumerate mai sus
Old 24-09-05, 14:02   #7
Dani_E21

Stage 5

Default Re:

1 litru de vopsea pt logan rosie a costat 4 mil in febroarie anul asta
nu stiu ce marca e , ca a fost cumparata de service
Dani_E21 is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 19:22   #8
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

mai exact 3750000 lei , 1 L...dar metalizat ; mie mi`a luat pe 200g 750000 lei..rosu toreador
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 00:33   #9
tre

Stage 5

tre's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Dani_E21\"
cam cati litri intra la o vopsire completa a masinii?
tre is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 09:11   #10
andy_wpo

Stage 5

andy_wpo's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Freehand Design Usergroup]
[DACIA]

cred ca toti proprietari de logan (printre care ma aflu si eu )isi cam fac griji cind vad toate hibele care apar incet incet.cind o cumperi te astepti sa nu m-ai ai probleme cu chesti de genu dar se pare ca inca nu am trecut de vremea cind in uzinele dacia lucrau tot nea Gigel care il doare in cot de calitatea fabricatiei si cred ca asta ii un lucru major pt tot ce se intimpla.eu sper sa nu am probleme cu ea
andy_wpo is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 09:25   #11
Dani_E21

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tre\"
Quote:
Originally Posted by \"Dani_E21\"
cam cati litri intra la o vopsire completa a masinii?
cred ca vre-o 4 litri

calitate loganului cred ca il vezi dupa ce are 2 ani acum inca e 'tanar' si cu probleme
Old 07-11-05, 23:39   #12
balamuc_al

Stage 1

Default Re: Gainatul - inamicul vopselei de Logan :))

Quote:
Originally Posted by \"sil4tuning\"
Caroseria Daciilor Logan a inceput sa cedeze la numai un an de la lansarea oficiala a modelului. Mai multi proprietari de Logan se plang ca vopseaua a luat-o la goana de pe tabla, exfoliindu-se ca o foaie de ceapa. Unul dintre ei s-a trezit chiar cu pete de rugina la sase luni de la cumpararea masinii. Problemele care au urmat lansarii pe piata a Daciei Logan par sa nu mai conteneasca. Rasturnata de nemti, desfiintata de francezi chiar in Hexagon, iata ca masina se confrunta in Romania cu o noua problema. in ultimele luni, multi posesori de Logan au dat iama in service-urile autorizate dupa ce au inceput sa se confrunte cu aceleasi probleme pe care le-au avut si la clasicele berline de-a lungul timpului si pe care le credeau de mult uitate. Bucuresteanul Dragos Niculae si-a cumparat au-toturismul Logan in luna aprilie a acestui an si dupa cinci luni a constatat ca vopseaua de pe plafon a inceput sa-l paraseasca. Acum, tanarul de 30 de ani se poate \"mandri\" cu cateva gauri deloc neglijabile in culoarea \"albastru marin\" a Daciei pe care a dat 7.000 de euro. De parca nu era de ajuns, vopseaua de pe spoilerul din spate a disparut cu totul pe o suprafata considerabila, in urma unei reprize de spalare cu jetul de apa. in prezent, se poate decoji manual. \"Problemele au aparut acum trei saptamani. Cei de la Dacia m-au chemat la o constatare, unde au tras concluzia ca pe plafon a cazut un gainat, deci a actionat un agent chimic extern, drept pentru care nu am dreptul la reparatie acoperita prin garantie. Spoilerul mi-l repara in schimb\", ne-a marturisit Dragos Niculae. Tanarul spune ca nu l-ar fi deranjat atat de mult situatia in care a ajuns masina lui, daca nu s-ar fi lovit de atitudinea reprezentantilor Dacia. \"M-am gandit sa-i dau in judecata. Dar stiu ca mi-as pierde timpul\".

Pete de rugina dupa sase luni de la cumparare

in luna august, Catalin sugubete a constatat socat ca la chederul usii spate a Daciei Logan i-au aparut trei pete de rugina pe o suprafata de circa 5 cmp (foto). \"Am cumparat masina acum 6 luni. Ma asteptam ca cel putin doi-trei ani sa nu mai aud de rugina la Dacia. Se pare ca m-am inselat! Un strat mai subtire de vopsea nici ca puteau sa dea\", spune suparat omul. Pagubitul s-a adresat mai intai dealerului. \"Explicatia lor a fost ca cei de la uzina cand au pus chederul la usa ar fi batut prea tare si ar fi lovit partea de deasupra, care a cedat. Vopseaua a crapat, facand loc astfel apei. Au lucrat mult la ea. Rugina era bine intrata in tabla. S-a curatat mult sa se ajunga la tabla neatacata. Mi-au reparat-o sub orice critica, au vopsit cu un burete\", povesteste Catalin sugubete. Acesta sustine ca intr-un final a ajuns cu masina la Pitesti, unde producatorul ar fi recunoscut ca vina apartine muncitorului care a fixat chederul.

Garantia la tabla e de 6 ani

Oficialii Automobile Dacia sustin ca sunt la curent cu toate problemele Daciei Logan. \"Am avut un singur caz semnalat in privinta vopselei si-l vom trata ca atare. Fiecare caz in parte e analizat cu atentie. Exista chiar un departament specializat care culege periodic date din teren, de la service-urile autorizate, si le prelucreaza. Logan este totusi un model nou\", ne-a precizat Silviu Sepciu, purtator de cuvant al automobile Dacia. Potrivit acestuia, garantia automobilului e de 18 luni, iar cea pentru tabla de 6 ani.
http://www.libertatea.ro/index.jsp?p...cle&aid=128497
Si eu o am de 3 ani jumate si nu are nici rugina la vedere si nici nu mi se ia vopseaua. Mare masina loganul asta
balamuc_al is offline   Reply With Quote
Old 08-11-05, 14:09   #13
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

tu ai supernova, nu?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 09-11-05, 20:01   #14
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Au zis oficiali de la dacia ca de la anul vor scoate masini vopsite mai omeneste si ca vor remedia problemele cu vopseaua.
CT-82-PWR is offline   Reply With Quote
Old 09-11-05, 22:45   #15
balamuc_al

Stage 1

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
tu ai supernova, nu?
Da. Si macar nu am probleme din astea. Am alte belele dar de asta am scapat.
Am spus \"mare masina loganul asta\" pentru faptul ca numai lucruri proaste am auzit despre el si atunci cand am mers cu el, afara de spatiu, nu mi s-a parut nimic deosebit la el.
balamuc_al is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -