Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
09-02-09, 20:55
|
|
Stock
|
Muzica de condus
Sunt nou aici si vreau sa fac si eu un post mai cum se cade. In topicul asta as vrea sa scrieti recomandarile voastre in materie de muzica. Melodii/albume pe care voi le ascultati cand mergeti cu masina si care va dau o anumita senzatie sau stare. Astept raspunsurile voastre. Pana atunci incep eu:
Soulja Boy - Crank that
The Prodigy - Under my wheels
Hyper - We control
BUG Mafia - 40 km/h
Don Omar - Bandoleros
Bush - Speed kills
Cypress Hill - Lowrider
ps: daca e interesant, se poate cumva sticky?
|
|
|
10-02-09, 08:45
|
|
 Stage 5
|
Re: Muzica de condus
Julio Iglesias - La Careterra
Nelly Furtado - All Good Things
Jay-Z ft. Scarface - A Week Ago
Stereophonics - Maybe Tomorrow
Jason Mraz - Life Is Wonderful
The Cat Empire - The Lost Song
Collie Buddz - Come Around
In rest, Bon Jovi, Michael Jackson, mult jazz si rap.

Official Porsche hater.
|
|
|
10-02-09, 09:33
|
|
 Stage 5
|
Ce MUZICA DRIVE ascultam?
Sunt zeci de genuri muzicale care se preteaza foarte bine la diferite stiluri de condus. Conteaza atat genul muzical, cat mai ales talentul artistului. Degeaba genul muzical este de apreciat, daca artistul e un antitalent.
Eu nu ascult, cum s-a mentionat mai sus, formatii muzicale, trupe sau stiu eu ce cantareti mai cunoscuti sau mai putin cunoscuti.
Eu ascult genuri muzicale, clasate pe foldere, pe care le ascult in functie de starea in care ma aflu. Nu am ascultat bluesuri pana acuma in masina, de exemplu. Ascult muzica activa, ritmata, si foarte important sa fie electronica, eventual cu voci mixate si cat mai sintetizata.
Genuri muzicale ascultate: techno, progressive, tribal, trance, trance vocal, funky house, acustic, new age, goa, paranoid, pop, synthie, synthpop, electronica, hardcore, dance, eurodisco, eurodance, techno-trance, psychedelic, techno industrial, darkwave, acid, dub, club, synthspace, fusion, dreamtrance, house, disco, alternativ, drum & bass, hi-energy, etc. Sunt mult mai multe, chiar daca unele sunt considerate genuri de muzica hibride. Ascult deci ce au scos mai bun aceste genuri muzicale si nu ma intereseaza formatiile muzicale, ci doar piesele in sine, daca sunt foarte bune, altfel nu ma intereseaza toate gunoaiele, doar pentru simplu fapt ca apartin unui genre preferat de mine.
Ce e aia Nelly Furtado, sau Iglesias, sau Elvis, Eminem, Robi Wiliam, Madona, Britney Spears, Timberlake sau toti negrii aia cu piese de o vara? M-as descalifica daca as asculta muzica in genul asta si as trage cu urechea la asemenea antitalente cu muzica pur comerciala, mediatizata, comuna si antitalent. De cand canta Iglesias, Furtado, sau amaratii aia de raperi muzica drive? Eu am mii de titluri (de piese) pe dvd-uri in format mp3. Mi-ar lua un an sa le trec pe toate aici. In plus reeditez piesele scriind la ele doar genul si titlul piesei, fara formatie/interpret. Nu ascult muzica care are drept mesaj saracia, mortii si ranitii, dusmania, smecheria de gasca si grup, demagogia regasita in muzica rap, vaicareala si jalea muzicii lautaresti, muzica pamfletara sau cu mesaje nefiresti. Ascult muzica care transmite ceva legat de dragoste, de dragostea de a trai, care vorbeste de sentimente, etc.
Adica ascult muzica electronica, mai deloc rock, rock & roll, rap, folk, clasica sau genuri d'astea de muzica reprezentate de antitalente (Uaaaa!). Mai ascult, destul de rar, depinde de dispozitie cate un folder metal, gothic, trash, alternativ, rave.
Last edited by iulian2476; 10-02-09 at 09:57.
|
|
|
10-02-09, 10:08
|
|
 Stage 5
|
Ai 32 de ani si asculti trance?
Ioi, draga, da' aici trebuia sa spui ce asculti, nu sa faci spumite vis-a-vis de ce ascult eu.
On Topic: Mai adaug Colbie Caillat, Norah Jones, Jedi Mind Tricks, John Legend, Lupe Fiasco, Erykah Badu etc.
Imi place sa conduc singur, si, avand in vedere ca merg pe distante lungi si foarte lungi, ascult ce ma relaxeaza.
|
|
|
10-02-09, 12:41
|
|
 Stage 4
|
Spun cateva titluri care imi vin in minte acum :
* B.U.G Mafia - Anturajul (remix); Dupa Blocuri ( remix ); Un 2 si 3 de 0;
* Codu Penal - Apocalipsa; Pe viata; Auditie placuta; Mai hot ca hotii; M-ai fi lasat sa mor
* Grasu XXL & Swamp ( ultimul album, Evident )
* Miklov - Bulgaria
* Morgan Page - Longest road [ Deadmou5 rmx ]
* Chamillionaire - Hip-hop police
* Ying Yang Twins - Salt shaker
etc.
Sunt multe piese, depinde de stare in care ma aflu, dupa cum a spus si iulian mai sus, am muzica clasata pe foldere, si ascult muzica dupa starea in care ma aflu in momentul respectiv, muzica pe care ma simt relaxat la volan in momentele respective.
|
|
|
10-02-09, 14:53
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Rock, R'n"B, Rap, Disco, House, Ameri-indiana, budha bar, blues... depinde de stare si de chef.
Fara suparare, dar asta e un topic inutil si care va da nastere multor discutii. Fiecare asculta ce ii place, nu poti sa spui ca "asta e muzica de condus". Personal, nu suport manelelele in masina... la o petrecere da, dar atat. Dar nu ii judec pe cei care le asculta. In schimb, ii judec pe cei care le asculta si ne obliga si pe noi, cei din jur, sa o ascultam, dand la maxim si cu geamurile deschise.
|
10-02-09, 14:57
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Rock, R'n"B, Rap, Disco, House, Ameri-indiana, budha bar, blues... depinde de stare si de chef.
Fara suparare, dar asta e un topic inutil si care va da nastere multor discutii. Fiecare asculta ce ii place, nu poti sa spui ca "asta e muzica de condus". Personal, nu suport manelelele in masina... la o petrecere da, dar atat. Dar nu ii judec pe cei care le asculta. In schimb, ii judec pe cei care le asculta si ne obliga si pe noi, cei din jur, sa o ascultam, dand la maxim si cu geamurile deschise.
|
Macar postea 2-3 melodii pe care pe tine te releaxeaza, de exemplu eu am cateva melodii pe care le ascult in masina dar au fost deja scrise de un user ( ex: Under my wheels - The prodigy )
|
|
|
10-02-09, 14:58
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
muzica de condus...un nume:Frank Sinatra
|
|
|
10-02-09, 16:18
|
|
 Stage 5
Member of: [KIA]
|
avand posibilitatea sa ascult de pe stick (8gb) in masina mea de zi cu zi, mi-am permis sa pun cate ceva din toate genurile, iar ceea ce ascult o fac in functie de dispozitie... un frank sinatra (exemplu summer wind) merge de minune la un drum lung, sau orice altceva din regiunea "chill", gen buddha bar. in timpul liber sunt si "bedroom dj" asa ca imi fac din cand in cand cateva seturi cu muzica mea electronica preferata (de la house electro , trecand prin minimal si ajungand la progressive si breaks). The Prodigy sunt si ei la loc de cinste, aproape toata discografia, de la molotov bitch, diesel power pana la spitfire si baby's got a temper  am si cateva cd-uri speciale, gen Rammstein , albumul Rosenrot, piesa de rupt soseaua Benzin!
|
|
11-02-09, 11:34
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by DB77VLY
Macar postea 2-3 melodii pe care pe tine te releaxeaza, de exemplu eu am cateva melodii pe care le ascult in masina dar au fost deja scrise de un user ( ex: Under my wheels - The prodigy )
|
Louis Armstrong; Florin Chilian; Proconsul; Directia5; 2pac aproape orice melodie; Guns'n'roses - Don't cry, November rain; Metallica - Unforgiven 1&2, One, Queen - Don't stop me now; Bon Jovi; Sting; Joe Coker... sunt multe melodii si multi artisti, depinde de stare.
De relaxare: Apocalyptica, Budha bar.
|
|
|
11-02-09, 23:54
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
|
Nu doresc sa se ajunga la troleala. Cine e interesat de subiect e rugat sa posteze cateva melodii/albume. Lasati alte discutii inutile, fiecare are gusturile sale.
|
|
|
12-02-09, 10:24
|
|
Stage 3
|
Pentru mine merg hit-urile '80-'90.
Chesney Hawks - I am the One and Only
Chris Isaac - Wicked Game