Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 03-11-08, 19:30   #1
JohnnyX

Stage 5

JohnnyX's Avatar

Member of:
[KIA]
Default Scut indoit la Dacia Solenza

In seara asta Solenza mea a trecut peste un "hop". Nu orice hop....ci un porc mistret ranit, culcat pe sosea. Deoarece partea din fata la Solenza este mai joasa scutul a avut cel mai mult de suferit de pe urma impactului cu animalul...Prin urmare este destul de indoit ca sa atinga partea de jos a motorului(sau ce trebuie el sa protejeze) provocand la turatii mici zgomot. As vrea sa stiu daca e mai bine sa indrept manual scutul sau sa cumpar unul nou(asta daca gasesc pe undeva)?
Old 04-11-08, 13:50   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Scut indoit la Dacia Solenza

In primul rand, nu vad de ce nu ai putea sa il indrepti "manual"?! Totusi, daca sunt la fel ca si scuturile de la vechile Dacii, ma indoiesc ca vei putea sa il indrepti la ciocan. Dar nu strica sa incerci.
in al doilea rand: macar te-ai scos cu o friptura din mistretul ala?
Old 04-11-08, 18:32   #3
JohnnyX

Stage 5

JohnnyX's Avatar

Member of:
[KIA]

Lam indreptat azi...a fost destul de usor. De friptura nu am avut parte pentru ca animalul era deja ranit...chiar nu imi explic cum cineva l`a putut lovi fara sa il ia din drum si sa il lase acolo sa zaca si sa il loveasca si alte masini. .
JohnnyX is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 21:31   #4
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
In primul rand, nu vad de ce nu ai putea sa il indrepti "manual"?! Totusi, daca sunt la fel ca si scuturile de la vechile Dacii, ma indoiesc ca vei putea sa il indrepti la ciocan. Dar nu strica sa incerci.
in al doilea rand: macar te-ai scos cu o friptura din mistretul ala?
La 1310 din 82 cu ciocanu l-am indreptat dupa am luat 2 borduri in plin.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 06-12-08, 19:42   #5
KillerINC

Stage 5

KillerINC's Avatar

Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]

si eu am avut scutul facut praf dupa o plimbare la munte , dar a fost indreptat la ciocan , si nu mai are nimic
KillerINC is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -