Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 14-01-06, 22:43   #1
dios

Stage 1

dios's Avatar

Default Alarme Viper - cu responder (pager) sau nu.

Ma intereseaza modelul VIPER 5000, cu module de ridicare geamuri si responder.

Acum, vreau sa stiu de la cineva care poseda alarma VIPER cu responder, indiferent de model, cāt bate, la ce distanta merge, cum se comporta indoor, cat tine bateria si alte detalii practice.

Cu stima,
dios is offline   Reply With Quote
Old 15-01-06, 22:17   #2
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

pana saptamana trecuta am avut e super buna arata shokurile vibreaza si suna arata super da sta foarte slab la fiabilitate daca cade la cel mai mic shok ii sar integatele in decurs de 2 ani si 2 luni cred ca am schimba telecomanda de 5 6 ori si reparata nu mai tin mine da aveam blat cu baieti de acolo si ieseam ieftin , tio recomand cu caldura daca esti grijuliu cu ea si bateria tine destul depinde de cate folosesti in jur de 2 3 saptamani
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 15-01-06, 22:25   #3
dios

Stage 1

dios's Avatar

ca fiabilitate te referi doar la telecomanda? Am vazut la PoRo ca aveau puse pe masinile de drivetest, care sunt hartanite si telecomenzile aratau impecabil... s-ar putea sa fi fost noi
dios is offline   Reply With Quote
Old 10-12-08, 18:32   #4
Nitescucata

Stock

Default Re: Alarme Viper - cu responder (pager) sau nu.

Va rog ajutatima.
Am o alarma Viper 3903 cu butonu de armare in cheia de cintact pe butonu de inchidere centralizata.
Am ramas fara curent la baterie si dupa ce am incarcat bateria nu se mai aude alarma, iar masina se inchiderea normal. Cand o armez semnalizarile licare de doua ori dar nu se aude minic parca nu ar avea sunet.
Ce sa fac in cazu asta?
Nitescucata is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -