Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Anunturi Auto Skoda

Anunturi Auto Skoda Masini Skoda de vanzare si piese pentru Skoda

Reply

Thread Tools
Old 14-11-12, 15:46   #1
abcz0r

Stage 2

Default VAND suspensie reglabila pe intaltime si duritate gama vag 4x4 !

Dupa cum spune si titlul acestui topic , as dori sa vand aceasta suspensie reglabila .

Are cca 5 luni de folosinta si aproape 7000km. Este TA Techinx , se poate regla intre 0-80 mm! Cu cat coboare mai jos cu atat creste rigiditatea

Compatibil cu modele:

Audi - S3
Audi - TT 8N
Seat - Leon, Toledo 1M 4x4
Skoda - Octavia 1 4x4
Volkswagen - Golf 4, Bora 4motion

Bucuresti ! Pret 500 RON ! Pentru mai multe detalii ma puteti gasi la nr de telefon : 0766.76.75.74 sau la YM: abcz0r

abcz0r is offline   Reply With Quote
Old 20-11-12, 13:03   #2
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]
Default Re: Vand suspensie reglabila pe intaltime si duritate gama vag 4x4 !

nu as vrea sa ma bag dar este o ideie gresit ca cu cat coboara mai jos cu atat creste duritatea
este exact invers
si sa o luam logic daca cobori suspensia,arcuriile nu mai sunt asa compacte,presate au distanta de lucru mai mare mai lejera sa zic asa,intervine putin tija telescopului care lucra mai jos si este ceva mai dura
insa cand reglajul(piulita)este urcata mai sus,arcuriile se comprima si devin mai rigide pentru ca nu mai au acel loc de balans

suspensia din poza este reglabila doar pe inaltime si atat...

Vand Wv Vento 1.9tdi !!
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...0-9975240.html
soosy is offline   Reply With Quote
Old 20-11-12, 13:22   #3
abcz0r

Stage 2

Uite ce zice Fabricantul !

Suspensii Reglabile - EVOGWVW04Q

Suspensii Sport Reglabile! - marca TA-Technix Kitul Contine: - 4 amortizoare reglabile Sport - 4 arcuri - Certificat TUV - Cheile pentru reglaj Se poate regla intre 0-80 mm! Cu cat coboare mai jos cu atat creste rigiditatea! Produsele sunt fabricate in Germania!

Mda eu acum am citit mai bine postul tau si vreau sa zic , no offence , este pe dinafara .

Doua lucruri vreau sa iti spun: 1 - masina sta pe arc
2 - ce ai spus tu acolo este exact invers !

Last edited by abcz0r; 20-11-12 at 13:26.
Old 20-11-12, 13:31   #4
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by abcz0r View Post
Uite ce zice Fabricantul !

Suspensii Reglabile - EVOGWVW04Q

Suspensii Sport Reglabile! - marca TA-Technix Kitul Contine: - 4 amortizoare reglabile Sport - 4 arcuri - Certificat TUV - Cheile pentru reglaj Se poate regla intre 0-80 mm! Cu cat coboare mai jos cu atat creste rigiditatea! Produsele sunt fabricate in Germania!

Mda eu acum am citit mai bine postul tau si vreau sa zic , no offence , este pe dinafara .

Doua lucruri vreau sa iti spun: 1 - masina sta pe arc
2 - ce ai spus tu acolo este exact invers !
asa scrie acolo,dar ai pus in practica vreodata?
absolut fara polemici zic,nu de alta dar vad foarte des la topicuri de vanzari chestia asta...
masina sta pe arc si?daca rigici din reglaj nu presezi arcul?urmareste sa vezi ce se intampla in timpul reglajului ca o fi mai jos sau mai sus si iti dai seama..
iar producatorul nu a zis nimic de reglaj duritate si tu ai adaugat...
in fine,nu ii treaba mea

spor la vanzare
Old 20-11-12, 13:34   #5
abcz0r

Stage 2

Duritate = rigiditate !

Cu cat cobori masina creste duritatea ( rigiditatea ) si cu cat o ridici mai sus scade duritatatea ( rigiditatea )

Nu ti se pare ca e acelasi lucru ?

RIGIDITÁTE, rigidități, s. f. 1. Însușirea de a fi rigid (1), proprietate a corpurilor de a nu se deforma sub acțiunea forțelor care se exercită asupra lor.* Rigiditate dielectrică = proprietate a unui mediu rău conducător de electricitate de a nu fi străpuns sub acțiunea unui câmp electric. ♦ Lipsă de flexibilitate; înțepeneală. ◊ Rigiditate musculară = lipsă de suplețe musculară ca urmare a unor boli ale sistemului nervos, ca meningita cerebrospinală, tetanosul. Rigiditate cadaverică = fenomen general de întărire și de înțepenire musculară, care apare în primele ore după moarte, ca urmare a coagulării proteinelor musculare. 2. Fig. Severitate, duritate, austeritate; intransigență. – Din fr. rigidité.
Old 20-11-12, 13:37   #6
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Duritate = rigiditate !

Nu ti se pare ca e acelasi lucru ?

RIGIDITÁTE, rigidități, s. f. 1. Însușirea de a fi rigid (1), proprietate a corpurilor de a nu se deforma sub acțiunea forțelor care se exercită asupra lor.* Rigiditate dielectrică = proprietate a unui mediu rău conducător de electricitate de a nu fi străpuns sub acțiunea unui câmp electric. ♦ Lipsă de flexibilitate; înțepeneală. ◊ Rigiditate musculară = lipsă de suplețe musculară ca urmare a unor boli ale sistemului nervos, ca meningita cerebrospinală, tetanosul. Rigiditate cadaverică = fenomen general de întărire și de înțepenire musculară, care apare în primele ore după moarte, ca urmare a coagulării proteinelor musculare. 2. Fig. Severitate, duritate, austeritate; intransigență. – Din fr. rigidité.
la suspensiile sport reglabile sunt reglabile pe inaltime si duritate...
mai exact insemnand ca daca ii reglabila pe inaltime nu ii neaparat si pe duritate
probabil nu ai inteles treaba asta
verifica inainte sa postezi
Old 20-11-12, 13:39   #7
abcz0r

Stage 2

Si cum am spus si in primul thread , suspensia e reglabila pe inaltime si in acelasi timp si pe duritate !

Nu stiu ce vrei tu sa ne arati , dar mi-ai amestecat gandurile
Old 20-11-12, 13:40   #8
andutzu_com

Stage 5

andutzu_com's Avatar

si eu zic la fel...cu cat coboara cu atat creste duritatea,arcul ala se comprima , ma gandesc asa ..logic.
andutzu_com is offline   Reply With Quote
Old 20-11-12, 13:44   #9
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Si cum am spus si in primul thread , suspensia e reglabila pe inaltime si in acelasi timp si pe duritate !

Nu stiu ce vrei tu sa ne arati , dar mi-ai amestecat gandurile
nu
daca este reglabila pe inaltime nu ii neaparat sa fie si pe duritate...un reglaj pe duritate este o alta chestie...separat
vezi kit suspensie cu ambele reglaje si ai sa vezi

Quote:
Originally Posted by andutzu_com View Post
si eu zic la fel...cu cat coboara cu atat creste duritatea,arcul ala se comprima , ma gandesc asa ..logic.
asa se zice...stiu ca mai peste tot asa apare dar ii si logic sa fie invers si mergi pe testate(chiar si acum am probat chestia asta,avand reglabila pentru iarna am ridicat-o...masina a devenit lemn ii mult mai dura fata de cand ii lasata jos)
suspensia are 2 arcuri...cea mica si cea mare
cand ii lasata jos ambele arcuri sunt "lejere" cand o ridici sus dupa un anumit timp in primul rand arcurl cel maic devine comprimat 90% si apoi incepe si cel mare sa se preseze...automat ii mai rigida pentru ca arcul este compact

este sau nu?
Old 20-11-12, 13:47   #10
andutzu_com

Stage 5

andutzu_com's Avatar

si tu ai dreptate ) difera de la suspensie la suspensie . eu am amortizoare stock si arcuri sport...e un pic mai dura dar nu cine stie ce...
andutzu_com is offline   Reply With Quote
Old 20-11-12, 13:48   #11
abcz0r

Stage 2

Daca tu zici asa , eu zic ca sa mergem sa dam producatorul in judecata deoarece mie mi`a spus ca e reglabila si pe duritate , rigiditate , vrei ? )

In fine nu stiu de ce tot incerci tu sa spui ca nu e reglabila pe duritate , rigiditate , cand eu stiu mai bine cum se comporta pe masina :P

Apropo pretul scade doar astazi ziua de 20.11.2012 la doar 400 ron .
Old 20-11-12, 13:52   #12
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by andutzu_com View Post
si tu ai dreptate ) difera de la suspensie la suspensie . eu am amortizoare stock si arcuri sport...e un pic mai dura dar nu cine stie ce...
cele fixe is mai moi oarecum fata de cele reglabile...oricum nu ii mare diferenta mai mare ii intre producatori,pentru ca cele consacrate sunt sport sport insa nu pentru drumuriile noastre si altele sunt pentru design si atat

Quote:
Daca tu zici asa , eu zic ca sa mergem sa dam producatorul in judecata deoarece mie mi`a spus ca e reglabila si pe duritate , rigiditate , vrei ? )

In fine nu stiu de ce tot incerci tu sa spui ca nu e reglabila pe duritate , rigiditate , cand eu stiu mai bine cum se comporta pe masina :P

nu ii vorba de aia...dar Ta technics cred ca nici nu face suspensii reglabile pe duritate...poate ma insel in privinta asta dar parca asa ii
ii chestie de informatie,si treaba ii ca unii dintre noi chiar o si sustinem
dar ca sa fi mai convins incearca treaba cu reglajele si vezi rezultatul atat ca te lasi putin pe botul masinii sa vezi daca mai misca ceva cat si sa faci un teste pe drum apoi imi zici cand topaie mai tare
bafta

Apropo pretul scade doar astazi ziua de 20.11.2012 la doar 400 ron .
Old 20-11-12, 13:54   #13
abcz0r

Stage 2

Exact asta am incercat eu sa iti spun , ca eu stiu mai bine plus de asta ti`am aratat si ce zice producatorul , ca info !
Old 20-11-12, 14:00   #14
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Exact asta am incercat eu sa iti spun , ca eu stiu mai bine plus de asta ti`am aratat si ce zice producatorul , ca info !
ok
sa fie cum zici....
Old 21-11-12, 00:16   #15
B66sio

Stage 2

Apropo pretul scade doar astazi ziua de 20.11.2012 la doar 400 ron .[/QUOTE]

Daca mai este de actualitate anuntul, ma intereseaza si pe mine in ce stare mai sunt ca uzura?
B66sio is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -