Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HYUNDAI

HYUNDAI Forum Hyundai - dedicat posesorilor de Hyundai: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply
 
Thread Tools
Old 23-06-16, 12:04   #1
adamjohnson

Stage 2
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 30
Default Ce Probleme Aveti La Hyundai-Ul Vostru?

Ideea acestui topic evident nu este noua, dar am simtit nevoia sa il creez cind vad posturi de genul “am auzit ca mai crapa motoarele, ca au nu stiu ce probleme etc”. In plus, consider ca este binevenit, acest tip de subiect exista la mai toate marcile.

Dat fiind ca nu exista foarte multi posesori de Hyundai, iar cei care au acces/frecventeaza forumurile sint si mai putini, presupun ca un singur topic pentru toate modelele Hyundai este momentan sufficient.

Este posibil ca sa bata vintul pe aici mult timp, asa ca poate vreun moderator se indura sa il faca “sticky”… ray:

Ca sa existe un start, voi incepe eu. Accentul din semnatura il am doar de 6 luni jumate, nu am probleme la el, exceptind faptul ca ma deranjeaza putin motorul care este destul de zgomotos peste 3000 rotatii, in special intr-a cincea.

Sper sa nu fiu nevoit sa postez des pe aici.

PS: Rog sa nu fie transformat topicul in chestii de genul “am eu un Hyundai XXXX de cinspe mii de ani si nu are nici o problema ….” sau vitzavercea: “am auzit de un Hyundai care dupa 3 ani a ruginit tot, s-a stricat si motorul si pina la urma posesorul s-a saturat de el si l-a dat la fiare vechi...” :thumbdown:
As dori informatii cit mai concrete, de preferat sa scrie doar posesorii de astfel de auto despre experiente/probleme pe care le-au intimpinat ei pe perioada exploatarii masinii.

Thanks!

Tags:
toyota camry 2016, báo giá hyundai hd72, toyota altis 2016
adamjohnson is offline   Reply With Quote
- Copyright 2021 4Tuning -