Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-05-07, 09:43   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default 300 km/h pe apa - Class 1 Romanian Grand Prix - in premiera pentru Romania

Formula 1 pe apa - Class One Romanian Grand Prix

Spectatorii care vor veni la Mamaia pentru a urmari, in premiera in Romania, o etapa a Class One Romanian Grand Prix, echivalentul Formula 1 pe apa, vor avea accesul gratuit la competitie, au anuntat astazi organizatorii evenimentului. Cursa se va desfasura pe 2 septembrie.

150.000 persoane sunt asteptate la Class One Romanian Grand Prix, care va avea loc pe lacul Siutghiol din Mamaia, īn perioada 31 august – 2 septembrie. "Class One Romanian Grand Prix este cea mai importanta cursa a ambarcatiunilor de mare putere. Dorim sa permanetizam acest eveniment, dar depinde de cum va iesi aceasta prima editie“, a declarat Ionut Barbu, reprezentantul Power Marine, unul dintre organizatorii evenimentului. La competitie vor participa opt echipe din noua tari (Anglia, Finlanda, Franta, Italia, Norvegia, Qatar, Spania, Emiratele Arabe Unite si Statele Unite ale Americii), cu zece ambarcatiuni cu motoare de 1.800 cai putere, care depasesc viteze de 360km / h.

MASURI. Īn fiecare zi se va desfasura un antrenament oficial, iar cursa propriu-zisa va avea loc pe 2 septembrie si va consta īn efectuarea a 19 ture a cate sase mile marine, īntr-un timp limita de 60 minute. Alin Vintila, managerul de proiect Class One Romanian Grand Prix, a precizat ca organizatorii pregatesc un pachet special VIP, pentru persoanele care doresc locuri īn tribunele oficiale, precum si cazare īn hotelurile din Mamaia īn perioada competitiei. Paza va fi asigurata de Jandarmerie, Politia Mamaia si o firma de securitate, iar primul ajutor va fi asigurat de echipe medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta si Crucea Rosie. Evenimentul va fi transmis de televiziunile Canal + si Sky.

-------------------------------

CLASS 1 ROMANIAN GRAND PRIX PE APA - MAMAIA 2007


Constanţa intră din acest an īn elita sportului mondial ! Īn perioada 31 august - 2 septembrie, Lacul Siutghiol găzduieşte cel mai important eveniment organizat vreodată īn Romānia, o etapă a Campionatului Mondial ”Class One”, echivalentul Formulei 1 a ambarcaţiunilor cu motor. Evenimentul, un spectacol nautic de īnaltă ţinută, la care participă ambarcaţiuni ce ating viteze de peste 300 km/h, confirmă definitiv poziţia Constanţei şi staţiunii Mamaia pe harta turistică a lumii īntregi, de vreme ce astfel de concursuri sīnt urmărite, la faţa locului, de peste 100.000 de pasionaţi ai sporturilor cu motor şi de peste 500 de milioane de telespectatori de pe toate continentele.

Un sfert din buget este asigurat de autoritatea locală Cursa face parte din circuitul Class 1 World Powerboat Championship , cel mai spectaculos campionat mondial de ambarcatiuni de mare putere .Competiţia propriu-zisă va debuta īn week-end-ul 8 - 10 iunie la Atena şi cuprinde şapte etape.

”Class One este cel mai important eveniment nautic din lume , iar venirea sa īn Constanţa va avea un impact extraordinar asupra numelui oraşului nostru şi al staţiunii Mamaia . Organizarea acestui concurs reprezintă un moment mare pentru Constanţa şi va fi punctul culminant al sezonului estival . Vă daţi seama ce impact va avea competiţia pentru imaginea Constanţei, a staţiunii Mamaia, dar şi a īntregii ţări . Am informaţii că vecinii şi principalii noştri concurenţi pe piaţa turismului (Bulgaria şi Turcia) sīnt trişti că nu pot găzdui un eveniment de o asemenea amploare . Pe līngă investiţiile care trebuie făcute īn infrastructură turistică , īn parte stopate de conflictele politice , dar nu definitiv , este obligatoriu să avem evenimente multe şi importante, iar această cursă de bărci cu motor este cel mai mare eveniment nautic din lume”, a declarat Radu Mazăre, mare admirator, dar şi practicant al sporturilor nautice, printre altele preşedinte de onoare al Asociaţiei Judeţene de Yachting . Mulţumim organizatorilor că au avut īncredere īn noi şi au preferat Constanţa zecilor de locaţii cu care a candidat . Competiţia va avea un impact extraordinar şi aş vrea să trimit un mesaj către Guvernul Romāniei, Ministerul Transporturilor şi Autoritatea pentru Turism, să vină alături de noi īn organizarea evenimentului, pentru că este īn interesul Constanţei şi Romāniei” .

La rīndul lor , oaspeţii de onoare sīnt siguri de reuşita competiţei la Constanţa . ”Am cunoscut oameni extraordinari şi foarte simpatici la Constanţa şi mulţumim oficialităţilor pentru găzduire . Locaţia, de asemenea , este extraordinară . Am ales lacul , şi nu marea, pentru că este ca un stadion şi sīnt convins că poate găzdui fără probleme 200.000 de oameni, atīt cīt ne aşteptăm să vină la Constanţa . Am acceptat să lucrăm la acest proiect, deoarece cursa vrem să fie printre cele mai bune din lume”, a spus Pasquale Sesana, cel care a suplinit absenţa la īntīlnirea cu ziariştii a Şeicului Al-Thani , din motive guvernamentale .

”Sīntem norocoşi că ne aflăm aici . Mulţi au vrut să organizeze etapa, dar am ales Constanţa datorită seriozităţii şi profesionalismului pe care l-am găsit aici. Primarul este o persoană activă, care ştie ce vrea şi ne-a convins imediat de calităţile sale. Va fi un eveniment grozav, care va plasa Constanţa pe harta sportului mondial”, a īncheiat Saeed Hareb.




Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 06-05-07, 03:43   #2
TSC-Us

Stage 5
 
TSC-Us's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,697
Member of:
[RENAULT]
[Opel]
[VW]
[SUBARU]
Default Re: 300 km/h pe apa - Class 1 Romanian Grand Prix - in premiera pentru Romania

f bine ca incepe si la noi sa aiba loc evenimente f importante!

poate o sa participe si copos, ca are finante, dar la cat e de avar...nici benzina nu ar fii in stare sa si-o plateasca!

odata era vb ca o sa faca la noi(la constanta, pt ca e cea mai buna locatie) pista de f1! se vb de un buget de 50-70 mil $ sau euro...
chiar mai stie cineva...ceva?
__________________
TSC-Us is offline   Reply With Quote
Old 23-05-07, 23:40   #3
mos_gherilla

Stage 3
 
mos_gherilla's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 84
Default Re: 300 km/h pe apa - Class 1 Romanian Grand Prix - in premiera pentru Romania

accesul nu va fi gratuit... va trebui sa platim la barierele de la intrarea in mamaia ))))
mos_gherilla is offline   Reply With Quote
Old 24-05-07, 14:51   #4
GT40_GearHead

Stock
 
Join Date: May 2007
Posts: 8
Default Re: 300 km/h pe apa - Class 1 Romanian Grand Prix - in premiera pentru Romania

ohoooooo foarte tare !


un link ceva sa cetesc si eu mai mult este ?
GT40_GearHead is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -